Marcel Ciolacu, atac dur la adresa lui Cioloș: „Ai dublă pensie specială pe viață, euro-specialule! Ipocritule! Ai zero caracter”

Joi, 16 Decembrie 2021, ora 14:24
11016 citiri
Marcel Ciolacu, atac dur la adresa lui Cioloș: „Ai dublă pensie specială pe viață, euro-specialule! Ipocritule! Ai zero caracter”
Președintele PSD Marcel Ciolacu a lansat critici dure la adresa lui Cioloș FOTO Facebook / Marcel Ciolacu

Președintele PSD Marcel Ciolacu a lansat joi, 16 decembrie, un atac dur la adresa liderului USR Dacian Cioloș pe care îl acuză de ipocrizie. Ciolacu explică faptul că liderul USR primește două pensii speciale și că PSD a fost cel care a desființat pensiile speciale ale parlamentarilor.

„Dacian Cioloș A.K.A. colecționar de rente și pensii speciale! PSD a înghețat toate salariile demnitarilor și toate pensiile speciale! Tot noi am desființat pensiile speciale ale parlamentarilor, pentru că USR – deși a stat un an de guvernare – a uitat tot ce a promis!

Cu toate acestea, este un domn de la USR care, între două avioane de Bruxelles, ne dă lecții pe Facebook de morală și etică politică”, afirmă Marcel Ciolacu pe Facebook.

Liderul USR continuă apoi seria de atacuri și îl acuză pe Cioloș de ipocrizie deoarece primește două pensii speciale pe viață, una de europarlamentar și una de comisar european.

„1. Dacian, când te gudurai pe trepte la Kiseleff ca să fii premier cum stăteai cu morala?! Aveai centura neagră cu 10 DANI în contorsiune morală, campionule!

2. Dacian, tu ai încasat fără jenă lună de lună, timp de 3 ani, câte 8.500 de euro ca rentă de fost comisar. Adică peste 300 de mii de euro! Și mai urmează un ”mizilic” pentru bătrâneți liniștite: o dublă pensie specială pe viață de MII de EURO ca europarlamentar și fost comisar!

În România NU se mai plătesc pensii speciale pentru parlamentari, euro-specialule!

Tu când renunți la privilegiile tale plătite din bugetul UE, adică și din banii României, adică și din banii românilor?! Ipocritule!

Dacian, cățărarea pe cadavre, pe minciună și pe mizerie umană nu înseamnă că ești un alpinist al moralei! Înseamnă doar că ai caracter zero! ZERO - ca și guvernul pe care l-ai condus!”, a conchis Ciolacu.

În urmă cu câteva zeci de minute, Dacian Cioloș a lansat noi atacuri la adresa PNL și PSD, precizând că „din cauza lor merge România în ritmul de un pas înainte doi înapoi”.

Cioloș a comentat și numirea lui Alexandru Stănescu la șefia ANRE.

„Ca agronom, mă bucur să văd că cineva care vine de la țară poate să facă față unei funcții importante, dar nu e cazul domnului Alexandru Stănescu, pe care Marcel Ciolacu l-a propus la ANRE cu argumentul că „a contat foarte mult că este unul dintre foștii parlamentari care nu au mai avut loc pe listele parlamentare”. O mare familie la care trebuie să vă gândiți de fiecare dată când veți plăti facturile la energie, pentru că fratele amicului politic al președintelui PSD, inginer mecanic de profesie, trebuie să aibă și el un post călduț pe undeva. Pe banii dumneavoastră, desigur”, relatează Cioloș pe Facebook.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit o sumă record de aproape 3,2 miliarde de lei, echivalentul a 643 milioane de euro, în titluri de stat Fidelis, săptămâna trecută. De asemenea, depozitele în lei ale...
#marcel ciolacu, #presedinte psd ciolacu, #atac ciolacu, #Guvern PSD PNL, #guvern Ciolos , #presedinte PSD