Marcel Ciolacu despre vila care se renovează: "Haideți să ne vină toată informația de la RA-APPS / Așa este legea" VIDEO

Marti, 27 Februarie 2024, ora 12:11
6120 citiri
Marcel Ciolacu despre vila care se renovează: "Haideți să ne vină toată informația de la RA-APPS / Așa este legea"
VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu FOTO Facebook

Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat despre destinația vilei de 1.200 mp pe Bulevardul Aviatorilor din București, care, deși este în renovare, nu are o destinație anunțată public.

O investigație realizată de publicația Recorder a sugerat că vila ar urma să fie pregătită pentru un demnitar, numele președintelui Klaus Iohannis fiind menționat.

Clădirea aparține statului, a fost sediu al PNL și al ALDE, iar investiția se ridică la 7 milioane de euro din bani publici, se arată într-o investigație Recorder.

Premierul a declarat că nu are detalii despre acest proiect și a aflat cu ocazia dezvăluirilor din presă de existența lui.

"Nu știu dacă cheltuielile sunt de 7 milioane. Am aflat și eu din presă despre aceste sume.

Este o vilă a RA-APPS, nu este nici prima, nici ultima unde se fac investiții. Ele au fost renunțări de la anumite partide politice. Cu certitudine, eu, astăzi, Marcel Ciolacu, nu vă pot răspunde dacă este pregătită sau nu pentru președinte, sau pentru alt demnitar. (...)

Am avut discuția și cu Vila Lac 1.

Nici nu pot interzice RA-APPS-ului sau Secretariatului General să nu își facă un plan de investiții multianual, pentru că nici nu vreau ca știrile să fie că, domnule, se cheltuie 7 milioane într-o lună pentru 100 de mp. Haideți să ne vină toată informația de la RA-APPS. Haideți să vedem care este realitatea.

(...) Așa este legea! Nu știm dacă acea clădire este destinată președintelui. Să nu acuzăm”, a spus Marcel Ciolacu.

Acesta a mai menționat că o altă vilă pregătită pentru președintele Traian Băsescu dar la final clădirea a fost închiriată de o ambasadă.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Marcel Ciolacu PSD, #Klaus Iohannis, #vila protocol Basescu , #stiri Marcel Ciolacu