Marcel Boloș va fi noul ministru al Cercetării și Digitalizării. Baronii PNL l-au învins pe Klaus Iohannis

Marti, 25 Ianuarie 2022, ora 17:35 7673 citiri
Marcel Boloș afirmă că nu are nicio emoție în privința gestionării eficiente a banilor FOTO Facebook / Marcel Ioan Boloș

Fostul ministru al Fondurilor Europene, Marcel Boloș, a acceptat propunerea PNL de a prelua portofoliul Ministerului Cerecetării, Inovării și Digitalizării.

„Am acceptat această propunere după multe discuții și sub rezerva acestei componente tehnice care ține de digitalizare. Eu vreau ca toate proiectele de digitalizare să fie duse la bun sfârșit, ca atare va fi nevoie și de expertiza secretarului de stat pentru acest domeniu”, a spus Boloș, citat de actualdecluj.ro

Bazându-se pe experiența căpătată în guvernul Orban, Marcel Boloș afirmă că nu are nicio emoție în privința gestionării eficiente a banilor care vor veni în cadrul acestui minister, pentru că deține o vastă experiență în domeniu.

„Doar pentru deciziile de natură tehnică pe partea de digitalizare mi-am dorit să am certitudinea că voi avea sprijn și expertiza necesară din acest domeniu că să putem implementa toate proiectele începute”, a completat acesta.

Boloș adăugat că în cazul în care nu va avea rezultatele pe care și le-a propus, se va retrage: „Pentru mine este o onaore dar și o imensă responsabilitate, iar dacă nu am rezultate, mă retrag”.

Președintele Klaus Iohannis a insistat ca ministerul Digitalizării să fie preluat de Monica Anisie. De altfel, liderul PNL Florin Cîțu o propusese pe Anisie la sugestia Cotroceniului, nu din proprie inițiativă.

Însă filialele din Ardeal s-au coalizat și au reușit să-l impună pe Marcel Boloș. Este pentru prima dată în ultima ultimii doi ani când PNL nu acceptă o numire venită în plic de la Cotroceni.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com