Anunț important făcut de proprietarii clubului Manchester United, după scandalul cu Ronaldo

Miercuri, 23 Noiembrie 2022, ora 08:06 2273 citiri
Manchester United e scoasă la vânzare FOTO facebook

Proprietarii clubului Manchester United au anunţat că „explorează alternative strategice”, luând în considerare inclusiv vânzarea clubului, o decizie care vine după ani de proteste din partea fanilor împotriva proprietăţii lor, dar şi după scandalul Cristiano Ronaldo.

Familia Glazer din SUA a cumpărat echipa de pe Old Trafford pentru 790 de milioane de lire sterline (1,34 miliarde de dolari) în 2005.

Într-o declaraţie a clubului se arată că board-ul va „lua în considerare toate alternativele strategice, inclusiv noi investiţii în club, o vânzare sau alte tranzacţii care implică compania”. Procesul „va include o evaluare a mai multor iniţiative de consolidare a clubului, inclusiv reamenajarea stadionului şi a infrastructurii şi extinderea operaţiunilor comerciale ale clubului la scară globală” pentru a spori „succesul pe termen lung al echipelor masculine, feminine şi al academiei clubului şi pentru a aduce beneficii fanilor şi altor părţi interesate”.

Cristiano Ronaldo, care a părăsit marţi Manchester United cu efect imediat, i-a criticat pe proprietarii clubului într-un interviu controversat acordat săptămâna trecută, afirmând că familiei Glazer „nu-i pasă de club” pe partea sportivă.

În urmă cu o lună și deținătorii clubului Liverpool au anunțat scoaterea la vânzare a clubului.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News