Avancronica meciului Manchester United - Schalke: Nemtii spera intr-un miracol

Miercuri, 04 Mai 2011, ora 10:02
1331 citiri
Avancronica meciului Manchester United - Schalke: Nemtii spera intr-un miracol

Manchester United si Schalke 04 se intalnesc miercuri seara in mansa secunda a semifinalelor Ligii Campionilor. In tur, englezii au castigat cu 2-0 si sunt cu un picior in finala competitiei.

Misiunea nemtilor pare imposibila dupa ce au pierdut cu 0-2 pe propriul teren, dar fanii lui Schalke spera intr-o minune similara celei petrecute la Milano, cand au invins detinatoarea trofeului, Inter Milano, cu 5-2.

Statistica "diavolilor" este insa zdrobitoare. United a pierdut un singur meci din ultimele 31 disputate in Liga Campionilor si nu a inregistrat niciun esec la mai mult de un gol in 85 de jocuri.

Desi au fost eliminati de fiecare data de echipele din Germania in fazele superioare ale competitiei, Manchester a pierdut doar doua jocuri din ultimele 13 jucate impotriva nemtilor.

Neinvinsa in ultimele 4 meciuri din deplasare in actuala stagiune, Schalke a inregistrat doar esecuri in ultimele patru deplasari in Anglia.

Cum s-au calificat in semifinale

Manchester United a castigat fara infrangere Grupa C din care au mai facut parte echipele Valencia (Spania), Glasgow Rangers (Scotia) si Bursaspor (Turcia).

In optimi au trecut de francezii de la Olympique Marseille (0-0, 2-1), iar in sfeturi au obtinut o dubla victorie cu Chelsea Londra (0-1, 2-1).

Schalke 04 a incheiat Grupa B pe primul loc, devansand formatiile Olympique Lyon (Franta), Benfica Lisabona (Portugalia) si Hapoel Tel Aviv (Israel).

In optimi au batut Valencia (1-1, 3-1), iar in faza sferturilor de finala au provocat o surpriza de proportii, eliminand detinatoarea trofeului, Inter Milano, cu o dubla victorie (2-5, 2-1).

Echipele probabile:

Sir Alex Ferguson a decis sa menajeze o parte din titulari pentru derbiul cu Chelsea din Weekendul urmator, decisiv pentru lupta la titlu din Premier League.

Cele mai importante modificari constau in titularizarea lui Berbatov, Owen si Scholes in locul lui Rooney, Hernandez si Giggs.

Manchester United: Van der Sar - Fabio, Ferdinand, Vidic, Evra - Valencia, Scholes, Carrick, Park - Berbatov, Owen.

Schalke 04: Neuer - Uchida, Howedes, Metzelder, Escudero - Farfan, Papadopoulos, Kluge, Jurado - Raul, Edu.

Partida de pe Old Trafford va fi arbitrata la centru de portughezul Pedro Proenca.

Intalnirea se va disputa cu incepere de la ora 21:45 si va fi transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică, 28 aprilie, întrebată dacă mai negociază cu Cristian Popescu Piedone şi mai speră ca acesta să se retragă din...
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Alianţei Dreapta Unită la Primăria Iaşi, Marius Bodea, a declarat după înregistrarea candidaturii sale la Biroul Electoral Municipal că pe 9 iunie bătălia se va da „între...
#avancronica Manchester Schalke, #Manchester Schalke Liga Campionilor, #semifinale Liga Campionilor , #Champions League