Manchester City, ok. Manchester United, ko

Colaborator:Ioan Boanca
Joi, 05 August 2021, ora 17:132050 citiri
Manchester City, ok. Manchester United, ko
Foto: Eurosport

Manchester United a dezamagit din nou. Echipa pregatita de doua etape de legendarul ei jucator, Ryan Giggs a pierdut acasa, scor 0-1, cu Sunderland, calaul echipelor mari din Premier League.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Larsson, in minutul 30. "Red Devils" mai are de jucat doua partide si spera inca la un loc de Europa League.

In schimb, Manchester City este la un pas de titlu de campioana. "Cetatenii" nu au dat gres intr-o deplasare grea pe Goodison Park din Liverpool. Oaspetii au plecat acasa cu toate cele trei puncte, dupa ce s-au impus, scor 3-2, in fata celor de la Everton.

Au inscris Aguero (21) si Dzeko (42, 50) pentru oaspeti, in timp ce golurile gazdelor au fost realizate de Barkley (10) si Lukaku (67).

Cu o etapa inainte de final, Manchester City este lider provizoriu, egaland in frunte pe Liverpool cu 80 de puncte, care urmeaza sa joace luni cu Crystal Palace in penultima etapa.

Cetatenii au sansa cuceriri titlului datorita golaverajului mai bun, daca obtin victoria in ambele meciuri pe care le mai au de jucat in saptamana care urmeaza, cu Aston Villa si West Ham United, chiar daca nici cormorani nu vor face vreun pas gresit.