Pierdere grea pentru Manchester City. Spaniolul Ferran Torres ar putea să nu mai joace până în 2022

Vineri, 15 Octombrie 2021, ora 17:491466 citiri
Pierdere grea pentru Manchester City. Spaniolul Ferran Torres ar putea să nu mai joace până în 2022
Foto: Facebook/ Ferran Torres

Antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, se teme că atacantul spaniol Ferran Torres ar putea să nu mai joace până în ianuarie 2022 după ce şi-a fracturat al patrulea metatarsian de la piciorul drept, scrie DPA.

Torres (21 ani) a suferit fractura în semifinala disputată de Spania contra Italiei (2-1), din semifinalele Ligii Naţiunilor, însă accidentarea i s-a agravat în finala pierdută contra Franţei (1-2) când a şi fost înlocuit.

”Torres va fi indisponibil timp de aproape 3 luni, RMN-ul efectuat nu arată foarte bine. Restul lotului, cu excepţia lui Ferran, este în regulă”, a spus Guardiola.

Spaniolul va rata astfel, printre altele, derbyul oraşului Manchester, contra lui United, din 6 noiembrie, din Premier League, dar şi alte şase partide ale echipei sale.

De asemenea, va fi indisponibil pentru meciurile Spaniei de luna viitoare, din preliminariile CM 2022, contra Suediei şi Greciei.

Manchester City, campioana en-titre a Angliei, este în prezent pe locul 3 în Premier League după 7 etape, cu 14 puncte, la 2 puncte de liderul Chelsea, şi va juca sâmbătă, acasă, în etapa a 8-a, cu Burnley (locul 18).

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News