Turista din Olanda care a făcut un tur culinar în Brașov. Sentimente contradictorii față de papanași VIDEO

Luni, 19 Septembrie 2022, ora 22:40 24991 citiri
Rachelle gustă mâncare tradițională românească FOTO Captură Video YouTube/ Tales of Odyssey

Rachelle este din Olanda și este pasionată de călătorii, astfel că a decis să își filmeze aventurile și să le posteze pe canalul ei de YouTube. Aceasta a ajuns în România, în Brașov, unde a decis să facă un tur culinar și să testeze preparate tradiționale românești.

Rachelle este încântată că restaurantele au inclusiv meniuri de post, spunând că este perfect pentru vegetarieni și vegani. Drept urmare, alături de un grup de prieteni, a comandat toate preparatele din meniul de post. De asemenea, aceștia comandă și vin roșu deoarece ”vinul românesc este foarte bun”.

Pe masă se pot observa salată orientală, mămăligă cu varză, salată de vinete, zacuscă, fasole bătută, ciuperci. Desigur, le-au mâncat pe toate cu pâine și s-au arătat foarte încântați.

Mai apoi au comandat iahnie de fasole, cârnați cu cartofi prăjiți, salată de varză.

Adevărata surpriză a fost când la restaurant a venit o formație de muzică populară, iar Rachelle a dansat alături de cântăreți, cu toate că nu înțelegea nimic din melodia ”Constantine, Constantine”.

A urmat și desertul, papanași și mere coapte. Deși mărul copt cu nuci și gem i-a plăcut la nebunie, situația nu a stat la fel în cazul papanașilor. Nu i-a plăcut smântâna, însă doar gogoașa cu gem i s-a părut o combinație bună.

”Sunt atât de plină și de obosită, dar m-am simțit atât de bine. Aromele bucătăriei românești sunt absolut delicioase. Murăturile, totul a avut un gust atât de bun. Iar acel măr umplut cu gem și nuci, doamne. La final am plătit 366 de lei pentru 5 persoane”, spune Rachelle.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
Poza Flying_Dutchman
Flying_Dutchman
rank 1
Poza Tricisport
Tricisport
rank 5
Păi cum sa-ti placă fă smântâna,