O femeie de 38 de ani și-a ucis trei copii cu ajutorul fiului în vârstă de 16 ani. Vecinii au auzit-o strigând "Familia mă abuzează!"

Marti, 10 Mai 2022, ora 11:46
3972 citiri
O femeie de 38 de ani și-a ucis trei copii cu ajutorul fiului în vârstă de 16 ani. Vecinii au auzit-o strigând "Familia mă abuzează!"
Angela Flores, mama ucigașă, a fost arestată și poate fi eliberate în schimbul unei cauțiuni de 6 milioane de dolari FOTO KTLA 5

Poliția din Los Angeles anchetează trei crime înfiorătoare pe care le descriu drept "un caz foarte rar".

O femeie de 38 pe nume Angela Flores a mărturisit în fața polițiștilor faptul că și-a ucis doi fii gemeni în vârstă de 8 ani și pe fiica în vârstă de 12 ani. Crimele ar fi fost comise cu ajutorul unui alt fiu, în vârstă de 16 ani, care a fost arestat duminică, 8 mai, la fel ca și mama lui.

Poliția a descoperit cele trei cadavre duminică, de Ziua Mamei, după ce a pătruns în casa familiei Flores ca urmare a unui apel de urgență încadrat "drept asalt cu o armă mortală".

Presupunerea preliminară este că cei trei copii au fost uciși cu o zi înainte. Poliția nu a furnizat amănunte despre modul în care au fost comise crimele.

Vecinii spun că sâmbătă au avut loc mai multe incidente tulburătoare, în zona casei familiei Flores din Woodland Hills, un cartier bine cotat din Los Angeles.

Casa familiei Flores din Los Angeles

În noaptea de dinainte de descoperirea cadavrelor, a fost auzită țipând „Familia mea mă abuzează!”. Femeia a mers apoi în curtea vecinului, a deschis o Biblie și a aprins lumânări, potrivit unui alt vecin.

Paramedicii au ajuns acolo în jurul miezului nopții și au întins-o pe femeie pe o targă. Ea ar fi încercat să se elibereze și a țipat: „Unde-mi este Biblia? Unde-mi este Biblia?”.

Rămâne neclar ce s-a întâmplat între izbucnirea irațională a mamei și momentul în care a descins Poliția, fapt petrecut a doua zi dimineață, în jurul orei 8.00.

Jurnaliștii americani au aflat că femeia este mama a șase copii, cu vârste cuprinse între 8 și 22 de ani. Cel mare provine dintr-o relație anterioară.

"Înainte nu era cu adevărat religioasă. Dar apoi a început să vorbească despre moarte. I-am spus: „Ce se întâmplă?”. Aveam atâtea lucruri pe cap, nu m-am gândit la nimic de genul acesta ultima dată când am vorbit cu ea", a declarat fostul soț al femeii pentru Los Angeles Times.

Implicarea fiului de 16 ani în comiterea crimelor este considerată o situație extrem de rară, chiar și de către un criminalist expert, care a anchetat peste 80 de omoruri comise de mame.

„O mamă poate dezvolta psihoze, iar un fiu poate ajunge la același nivel de psihoză din cauza emoției puternice. Folie à deux... este o tulburare delirantă comună”, a spus Dr. Phillip J. Resnick, psiholog criminalist la Universitatea Case Western Reserve, pentru LA Times.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#mama ucigasa, #copii omorati mama los angeles, #crima los angeles, #angela flores , #SUA