Furie la casa de marcat a unui supermarket din cauza unei mame. "Străinii nu ar trebui să fie nevoiți să-ți educe copilul împreună cu tine" VIDEO

Joi, 08 Februarie 2024, ora 11:33
13940 citiri
Furie la casa de marcat a unui supermarket din cauza unei mame. "Străinii nu ar trebui să fie nevoiți să-ți educe copilul împreună cu tine" VIDEO
Aglomerație într-un supermarket FOTO Facebook/ Cluj.com

Părinților li se spune adesea că lumea este sala de clasă a copilului și că nu există o modalitate mai bună de a construi încrederea și independența decât să îi lase pe copii să facă lucruri singuri.

Dar ar trebui ca aceste lecții să fie în detrimentul altora? Este întrebarea pe care a primit-o o mamă după ce a postat despre experiența sa cu copilul de un an la casa de marcat a supermarketului.

Ea și partenerul ei au făcut cumpărăturile săptămânale cu copilul lor la supermarketul local, iar o dimineață de duminică aparent obișnuită a devenit virală. A postat videoclipul, care are peste 1,5 milioane de vizualizări și mii de comentarii și replici.

"Coada din spatele tău se întinde, iar oamenii se uită la tine, dar nu-ți pasă pentru că copilul tău învață și graba le provoacă copiilor mici anxietate", scrie în textul din videoclip.

@lifeoftexas Sunday mornings helping mum and dad. I think we make a pretty great team 💖 #toddlerlife ♬ Home - Matthew Hall

Mama este surprinsă predând copilului ei numele fructelor și legumelor în timp ce îl încurajează să participe să și ajute.

Clipul are o descriere: "Diminețile de duminică - acest supermarket este conceput pentru familii. Coșuri pentru copii și chiar case de marcat. Dacă crezi că merge prea încet, ia o pauză; cred că suntem o echipă destul de grozavă #viatadebebelus."

“Fii conștient este o altă lecție importantă"

Cu toate că videoclipul emana o atmosferă fericită de dimineață de duminică, cei care l-au urmărit s-au arătat furioși că mamei nu i-a păsat de timpul celorlalți, ignorând coada din spatele ei.

Comentatorii au subliniat că este în regulă să ai răbdare cu copiii și să nu îi grăbești mereu, cu condiția ca atunci când ești în public, să nu-i afecteze pe ceilalți.

"A fi plin de considerație față de ceilalți este o altă lecție importantă pentru copiii noștri", a spus cineva.

La aceasta, cineva a replicat: "La fel de importantă este și răbdarea."

Un alt comentator a adăugat: "Mereu mi-a plăcut zicala 'străinii nu ar trebui să fie nevoiți să-ți educe copilul împreună cu tine'."

Și un al treilea a scris: "De aceea există jucării de dezvoltare pe care le pot folosi acasă fără a fi nepoliticoși față de alții."

"Conștientizarea socială ar fi mai importantă de învățat în acest moment. Sper că aceasta ajută."

"De obicei sunt disponibile mai multe case de marcat automate, nu ești cauza întregii cozi așa că nu văd o problemă," a scris cineva.

Mama a oferit o replică: "Este un supermarket mare, deci sunt peste 15 case de marcat - și, în plus, ne mișcăm destul de repede în opinia mea!"

Au fost și persoane care au apreciat abordarea ei: "Mă grăbesc tot timpul și îi spun fiicei mele 'hai, fii rapidă', dar nu, ai dreptate! De acum o să fac oamenii să aștepte. Ea are doar o copilărie."

Mama i-a mulțumit, răspunzând: "Ești printre puținii care au înțeles cu adevărat mesajul."

"Micuțul pare atât de fericit să ajute. Faci totul corect!"

George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
Alin Nica vrea un nou mandat pentru şefia CJ Timiș, din partea Alianţei Dreapta Unită, după ce a plecat din PNL. „PSD doreşte să ţină România în sărăcie”
Alin Nica vrea un nou mandat pentru şefia CJ Timiș, din partea Alianţei Dreapta Unită, după ce a plecat din PNL. „PSD doreşte să ţină România în sărăcie”
Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, şi-a lansat, sâmbătă, candidatura pentru un nou mandat la şefia administraţiei judeţene, susţinut de Forţa Dreptei Timiş, care face...
#mama cu copil, #supermarket, #coada, #casa de marcat, #furie, #controversa , #stiri magazin