Tentativa diperată a mafiei ruse din Republica Moldova de a o discredita pe Maia Sandu printr-un film trucat VIDEO

Joi, 05 August 2021, ora 10:37 6574 citiri
Filmul in care apare Maia Sandu este trucat grosolan FOTO captura video YouTube

În video apare Ilan Șor, afacerist și politician rusofon de origine evreiască, alături de Maia Sandu, care a fost introdusă în imaginile video prin tehnici de montare.

Potrivit video-ului, Șor îi explică ceva Maiei Sandu, iar la un moment dat acesta îi întinde un plic. În imagini singurele personaje reale sunt Ilan Șor și asistenta sa. Maia Sandu este creată cu ajutorul tehnicilor de montare, iar diferențele sunt vizibile.

Imaginile trebuiau să apară la sfârșitul campaniei electorale, așa încât în mentalul societății să fie impusă ideea coruperii Maiei Sandu.

În spatele acestui plan – Veaceslav Platon, politician și om de afaceri din Republica Moldova, ex-deputat din 2009 până în 2010 care declara public un adevărat război Maiei Sandu și PAS-ului (partidul fondat de ea) chiar în startul campaniei electorale.

Zeci de persoane au fost angajate pentru a comenta pe rețelele de socializare denigrator la adresa Maiei Sandu și a PAS-ului și apreciativ pentru Platon, relatează JurnalTV.

Tentativa lui Platon de a compromite pe Maia Sandu a fost combătută de serviciile de informații de la Chișinău, care a deconspirat o „fermă de trolli” care promova imaginea controversatului om de afaceri pe Facebook, dar și participa activ la denigrarea concurenților electorali, inclusiv a președintelui Maia Sandu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News