Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a mers la cules ghindă de stejar

Sambata, 22 Octombrie 2022, ora 21:29 3995 citiri
Maia Sandu a cules ghindă de stejar FOTO Facebook

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a mers sâmbătă la cules ghindă de stejar, în Codrii Călăraşilor, alăturându-se, astfel, Campaniei naţionale de înverzire „Plantează-ţi viitorul”, prin care îşi propun să restabilească şi să extindă suprafeţele împădurite.

Am profitat de timpul frumos de astăzi şi, împreună cu mai mulţi copii şi tineri, am mers în Codrii Călăraşilor la cules ghindă de stejar”, arată Maia Sandu.

”Ne alăturăm, prin această acţiune, Campaniei naţionale de înverzire „Plantează-ţi viitorul”, prin care ne propunem să restabilim şi să extindem suprafeţele împădurite”, precizează aceasta pe Facebook.

”Le mulţumesc stagiarilor de la Preşedinţie şi elevilor şi profesorilor Gimnaziului din satul Bahmut şi ai Liceului „Mihai Eminescu” din satul Sipoteni, care au participat la acţiune. Vă îndemn pe fiecare să vă implicaţi şi, împreună, să lăsăm generaţiilor ce vin o ţară cu mai multe păduri şi cu un mediu mai sănătos. Găsiţi cel mai apropiat ocol silvic sau contactaţi Agenţia Moldsilva pe site-ulhttp://www.moldsilva.gov.md/www.moldsilva.gov.md pentru a afla cum puteţi contribui”, mai scrie preşedintele Republicii Moldova.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News