Maia Sandu, surprinsă în avion la clasa economic: ”Singurică, cu un bagaj mic și atât de modestă”

Miercuri, 18 August 2021, ora 17:32 8635 citiri
Maia Sandu, președinta Republicii Moldova FOTO Facebook/ Maia Sandu

Maia Sandu, președinta Republicii Moldova, a fost surprinsă zilele trecute în avion, la clasa economic, călătorind spre Austria.

Pasagerii au fost surprinși să o vadă ”singurică, cu un bagaj mic și atât de modestă”, potrivit deschide.md.

Am avut ieri marea onoare sa o intalnim pe presedinta noastra intr-un loc mai putin asteptat, avionul Chisinau-Viena, econom class. Singurica, cu un bagaj mic si atat de modesta”, a scris un moldovean pe Facebook.

Nu este prima dată când Maia Sandu refuză să fie tratată privilegiat datorită funcției pe care o are. Recent a fost observată la vama dinspre România în Moldova, unde a așteptat la rând, refuzând să treacă în față, în ciuda insistențelor polițiștilor de frontieră.

„Erau multe mașini în rând, iar în timp ce un colaborator al Poliției de Frontieră aduna actele oamenilor, a observat-o și pe Maia Sandu. I-au propus să treacă cu mașina fără a sta în mulțime, însă aceasta a refuzat din start.

Au mers și alți doi colegi și i-au propus același lucru, să treacă pe un culoar separat, să nu stea în rând, iar în scurt timp vor fi gata si actele. Însă au primit același răspuns”, au povestit atunci cei de la fața locului.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News