Secretele din Zona 51: Ce ar putea ascunde guvernul SUA in desertul Nevada VIDEO

Joi, 19 August 2021, ora 02:006855 citiri
Secretele din Zona 51: Ce ar putea ascunde guvernul SUA in desertul Nevada VIDEO
Zona 51, o baza militara a SUA, unde se dezvolta proiecte secrete FOTO: nyp

Zona 51 este o baza militara secreta situata la aproximtiv 190 de kiloemtri nord-vest de Las Vegas, in desertul Nevada, pe asa-numita "autostrada extraterestra". Noul film documentar "Secretele Zonei 51", care s-a lansat pe platforma Fox Nation in Statele Unite, vorbeste despre ce ar putea ascunde acolo guvernul american.

Oficiali guvernamentali si experti s-au alaturat investigatiei, pentru a afla adevarul despre secretul din spatele controversatei baze, unde s-ar putea gasi raspunsuri la multe intrebari legate de aparitiile OZN-urilor si de semnele vietii extraterestre. Iar toate astea cer o explicatie la dilema omenirii: suntem singuri in univers, potrivit Fox News.

Vechea chestiune a fost scoasa recent din arhive, dupa ce au aparut documente declasificate, iar filmul de la Fox Nation analizeaza ceea ce ar putea ascunde guvernul Statelor Unite in Zona 51.

In film comentariile dezvaluie ce se petrece in Zona 51. "Era prin 1955, cand au inceput testele de zbor in Zona 51. Au existat aparitii de OZN-uri, bineinteles, inainte de asta", a spus Nick Pope, cunoscut ufolog britanic.

"Nimeni nu era conectat cu Zona 51, in trecut. Nu ai fi putut alege un loc mai bun (pentru teste secrete-n.a.) decat acolo", a declatrat TD Barnes, autorul cartii "The Secret Genesis of Area 51".

Si marturiile despre secretele din baza militara secreta abunda in filmul documentar de pe Fox Nation. "Lumea care a fost acolo stia ca in interior se intampla ceva special in desertul Nevada, in Zona 51, despre care Armata SUA nu voia sa se stie, legat de operatiunile Top secret", a afirmat John Greenwald, fondatorul The Balck Vault.

OZN vazut de doua avioane pe cerul Canadei. Aeronava militara s-a ridicat cu 300 de metri pentru a evita contactul VIDEO

Fostul pilot din Zona 51, locotenent colonelul Tony Bevaqua a remarcat modul in care personalul guvewrnamental "pur si simplu nu vorbeste despre asta", deoarece locul a fost blocat, fiind interzis publicului.

"Analizand baza militara aeriana din Zona 51 am constatat ca spatiul aerian de acolo este restrictionat", a spus Gabe Zeifman, pilot privat si fotograf amator. "Acolo se dezvolta proiecte de aeronave secrete ale guvernului SUA, despre care acesta nu admite ca s-ar realiza", a declarat dr. David Robarge, istoric CIA.

Descoperire uimitoare, la 18 metri sub piramida: "De 1.800 de ani stau neatinse acolo" VIDEO

Watch the latest video at foxnews.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
Injineru
rank 5
E poza lui Dragnea cu Trump .