HBO GO a publicat data la care va lansa lungmetrajul "Wonder Woman 1984"

Autor: C.V.
Marti, 23 Februarie 2021, ora 03:01
3002 citiri
HBO GO a publicat data la care va lansa lungmetrajul "Wonder Woman 1984"
Gal Gadot in filmul Wonder woman FOTO Facebook

Lungmetrajul "Wonder Woman 1984", productie Warner Bros. regizata de Patty Jenkins, cu Gal Gadot si Chris Pine in distributie, va fi disponibil din 1 aprilie pe platforma HBO GO.

Actiunea din "Wonder Woman 1984" se petrece in anii '80, cand Wonder Woman se pregateste pentru urmatoarea ei aventura si vrea sa-si implineasca un vis, dar inainte trebuie sa aiba de-a face cu Max Lord si Cheetah.

In acest nou lungmetraj soarta lumii este din nou in cumpana si doar Wonder Woman poate salva omenirea. Noul capitol din poveste o gaseste pe Diana Prince traind linistita printre muritori in perioada vibranta si colorata a anilor '80 - o era a excesului, in care lumea incearca sa aiba tot ce-si doreste.

Desi isi stapaneste deplin puterile, ea nu vrea sa iasa in evidenta, este curator de artefacte antice si isi face datoria de erou incognito. Dar acum, Diana va trebui sa apara in lumina reflectoarelor si sa-si adune toata intelepciunea, forta si curajul pentru a salva omenirea de la un dezastru.

Robin Wright, parte din distributie

Din distributie fac parte si Kristen Wiig, Pedro Pascal, Robin Wright si Connie Nielsen.

Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder, Patty Jenkins, Gal Gadot si Stephen Jones au produs filmul, iar Rebecca Steel Roven Oakley, Richard Suckle, Marianne Jenkins, Geoff Johns, Walter Hamada, Chantal Nong Vo si Wesley Coller au fost producatori executivi.

Jenkins a regizat filmul dupa un scenariu scris de ea si de Geoff Johns & Dave Callaham, dupa o poveste de Jenkins si Johns, bazat pe personajele marca DC. Personajul Wonder Woman a fost creat de William Moulton Marston.

Regizoarei i s-au alaturat cativa membri ai echipei cu care ea a lucrat la "Wonder Woman" (2017), inclusiv directorul de imagine Matthew Jensen, scenografa Aline Bonetto ("Amelie"), nominalizata la Oscar, si designerul de costume Lindy Hemming ("Topsy-Turvy") premiata cu Oscar. Editorul Richard Pearson ("United 93"), nominalizat la Oscar, a montat filmul. Muzica ii apartine compozitorului Hans Zimmer ("Dunkirk", "The Lion King"), castigator de Oscar.

Un actor din Las Fierbinți a slăbit zece kilograme din cauza plânsului
Un actor din Las Fierbinți a slăbit zece kilograme din cauza plânsului
Pe cât de puternic pare în serialul Las Fierbinți, pe atât de sensibil este în viața personală. Marius Chivu, interpretul celebrului taximetrist Nicu Rață, a dezvăluit că a trăit o...
Filmul care face concurență marilor pelicule de pe Netflix. Rol controversat pentru un actor cunoscut
Filmul care face concurență marilor pelicule de pe Netflix. Rol controversat pentru un actor cunoscut
Filmul Road House, producție 2024, a smuls aprecieri încă de lansare, deși actorul Jake Gyllenhaal joacă un rol mai puțin obișnuit pentru el. Un fost luptător la categoria mijlocie în...
#Wonder Woman, #Film, #hbo go , #stiri magazin