Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Magazin > inedit
A   A   A

Un nou mod de a te bucura de gustul bauturilor, dar fara sa le bei. Va prinde, oare, acest trend? (Video)

Un nou mod de a te bucura de gustul bauturilor, dar fara sa le bei. Va prinde, oare, acest trend? (Video)
Foto: captura video Twitter/The Glenlivet
Nici bautura nu mai e ce-a fost. Sau macar servirea ei. Dar, deh, si membrii generatiei millennial trebuie convinsi cumva sa bea. Asa a gandit o distilerie scotiana cu traditie de 195 de ani si a creat dozele de whisky ambalate in niste saculeti, precum sunt cei in care se gaseste adesea detergentul.

Pernutele obtinute din alge se topesc pe limba, iar lichidul aromat si tare pur si simplu face papilele sa explodeze de placere, spun cei care au avut o astfel de idee.

Practic, in fiecare astfel de plic se afla un cocteil. Acestea sunt disponibile in editie limitata intr-un bar din Londra, pana duminica, arata Washington Post.

Cum anuntul a intrigat mult internautii, unde vestea s-a propagat cu viteza luminii, producatorii au realizat un clip pentru a explica mai bine cum pot fi consumate plicurile cu alcool.
No ice. No stirrer. No glass. We're redefining how whisky can be enjoyed. Introducing The Glenlivet Capsule Collection #noglassrequired pic.twitter.com/F4MGErsfZM- The Glenlivet (@TheGlenlivet) October 2, 2019

Cocteilurile lansate pe aceasta cale de distileria Glenlivet, nu mai mari de 23 de mililitri, au trei arome diferite: una de citrice, alta condimentata si a treia cu note lemnoase. Acestea au fost create de barmanul ceh Alex Kratena, o somitate in bransa.

A.P.
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 09 Octombrie 2019, ora 07:26

 Articol citit de 5828 ori

Citeste si: