Un american a mancat 25.000 de hamburgeri de la McDonald's

Marti, 03 August 2021, ora 01:062431 citiri
Un american a mancat 25.000 de hamburgeri de la McDonald's
Foto: b93radio.com

Un american in varsta de 57 de ani a reusit sa manance, timp de 39 de ani, 25.000 de hamburgeri de la celebrul lant de fast-food McDonald's.

Barbatul spune ca a ajuns la aceasta cifra impresionanta, dupa ce, in toti acesti ani, a mancat in jur de doi hamburgeri pe zi.

Don Gorske spune ca nu va renunta la acest obicei de-al sau si va continua sa manance hamburgeri pana cand va muri, noteaza BBC.

El a povestit ca prima data cand a descoperit Mc Donald's a mancat 9 hamburgeri.

Gorske a aparut in 2004 intr-un documentar "Super Size Me", care prezenta impactul pe care il are mancarea fast-food asupra sanatatii omului. Desi a mancat atatia hamburgeri, barbatul a reusit sa se mentina slab si sa nu aibe probleme cu greutatea.

"La varsta de 19 ani am mancat primii 1.000 de hamburgeri si am ramas la fel (n.r. la fel de slab). Atunci am zis ce s-ar intampla daca voi manca 10.000", a declarat, marti, barbatul.

Gorske spune ca mananca un Big Mac din 16 muscaturi si tine o evidenta a consumului pe un calendar. El a precizat ca obisnuieste sa cumpere cate sase hamburgeri lunea si alti opt joia, pe care ii pastreaza in frigider sau congelator.

Desi a devenit cunoscut in intreaga lume pentru recordul sau, medicii spun ca nu recomanda "dieta" lui Gorske.