Primul trailer al filmului "The Batman" cu Robert Pattinson prezintă un erou răzbunător şi mai violent VIDEO

Duminica, 17 Octombrie 2021, ora 23:50 2868 citiri
Trailer pentru urmatorul film Batman

Primul trailer al filmului "The Batman" cu Robert Pattinson, care va fi lansat online în timpul evenimentului DC Fandome dedicat fanilor organizat de Warner Bros. şi DC Films, dezvăluie un erou răzbunător, mai violent.

Într-un oraş Gotham saturat de ploaie şi întuneric, Batman interpretat de Pattinson, la doar un an de când veghează asupra oraşului îşi atacă duşmanii cu brutalitate dezlănţuită. În ceea ce priveşte vocea lui Pattinson este suprinzător de groasă în comparaţie cu cea a lui Christian Bale şi Ben Affleck în acelaşi rol, scrie Variety.

Regizorul Matt Reeves, cunoscut, între altele, pentru "Cloverfield" şi "Planet of the Apes", susţine că Bruce Wayne din filmul său va fi o versiune cu un personaj "ce se confruntă cu propria obscuritate".

Reeves îl descrie pe Pattinson drept "un actor incredibil... A lucrat la rolul lui într-un mod incredibil şi se întâmplă să fie un fan extraordinar şi pasionat al lui Batman, aşa cum sunt şi eu".

Pattinson, a spus regizorul, "arată ca Batman, dar mai mult decât orice, cred că are sufletul" personajului, sau, cel puţin, al Cavalerului Negru în al doilea an a ceea ce Reeves descrie drept un "experiment" în care vedem dacă Gotham poate fi schimbat de un singur om.

Din distribuţia filmului mai fac parte Paul Dano, Zoë Kravitz, Colin Farrell, Andy Serkis, Peter Sarsgaard, John Turturro şi Jeffrey Wright.

Lungmetrajul va fi lansat pe 14 martie 2022.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News