Targ online de carte. Mircea Cartarescu, Radu Paraschivescu si Teodor Baconschi, in dialog live cu cititorii

Vineri, 26 Februarie 2021, ora 23:33
3252 citiri
Targ online de carte. Mircea Cartarescu, Radu Paraschivescu si Teodor Baconschi, in dialog live cu cititorii

Peste un milion de volume si reduceri de pana la 80% sunt oferite la targul online de carte LibFest 2021.

Peste 100 de edituri vor participa in aceasta primavara la LibFest, targul virtual de carte si experiente culturale organizat de Libris.ro intre 25 si 28 martie. 100 de autori romani si internationali isi vor prezenta cele mai noi aparitii editoriale sau vor intra in dialog cu cititorii in transmisii live, in cadrul unuia dintre cele mai mari evenimente dedicate cartii si iubitorilor de lectura din Romania. Printre acestia se numara Mircea Cartarescu, Radu Paraschivescu, Ana Blandiana, Tatiana Niculescu, Doina Rusti, Teodor Baconschi, Ioana Nicolaie, Gaspar Gyorgy, Petronela Rotar, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Ela E.H., dar si Maia Morgenstern sau Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei. Peste 3.000 dintre cartile prezentate in cadrul LibFest vor avea autograful autorului.

Peste 100 de edituri vor avea standuri virtuale in pagina dedicata de pe Libris.ro, unde se vor regasi peste 25.000 de titluri, insumand 1 milion de volume. Reducerile acordate in cele patru zile de targ online de carte vor varia intre 20% si 80%.

"Pandemia a impactat puternic piata de carte, in special din perspectiva interactiunii pe care iubitorii de lectura o aveau cu scriitorii preferati. LibFest transfera experienta in online, aducand mai aproape de cititori un numar impresionant de autori si oameni de cultura in cadrul unui maraton de transmisii live - lansari, dezbateri si sesiuni de Q&As. Un targ de carte virtual are avantajele sale: un spatiu generos de expunere a cartilor si a experientelor culturale, accesul rapid la intreaga oferta editoriala si livrarea rapida a cartilor dorite, inclusiv a celor cu autograf, in maximum 48 de ore", a precizat Laura Teposu, CEO si co-fondator Libris.ro, potrivit unui comunicat al organizatorului.

Printre autorii care vor intra in dialog live in cadrul LibFest se numara Mircea Cartarescu, Ioana Nicolae, Radu Paraschivescu, Teodor Baconschi, Niculina Gheorghita, Alec Blenche, Otilia Mantelers si multi altii.

Printre cele mai asteptate lansari de carte se numara Raspunsuri scurte la marile intrebari - Stephen Hawking, care va fi prezentata intr-o conversatie cu Doru Castaian, Nepovestitele iubiri - Tatiana Niculescu, Sa nu ne facem de ras in fata furnicilor, cea mai noua carte semnata de Iv Cel Naiv si Copilul tau. Parintii tai. Tu. - Ioana Chicet-Macoveiciuc.

De asemenea, vor fi alaturi de cititorii romani si autori de bestseller-uri internationale, precum Louise Fein, care a semnat Fiica Reichului, Andrezj Sapkosvki, autor al seriei Witcher, Timothy Caulfield - autorul Relax, Dammit! Ghid de utilizare in epoca anxietatii, Mary Robinette Kowal, care semneaza seria Doamna Astronaut si multi altii.

Pregatim 100 de ore intense de targ online de carte cu evenimente si lansari mult asteptate de public. Prezenta atator nume importante din piata de carte si numarul de participanti la evenimente ne vor confirma cu siguranta ceea ce am observat pe parcursul anului 2020, si anume ca pandemia a apropiat publicul roman de lectura, a mai precizat Laura Teposu.

In plus, LibFest va reuni un numar mare de autori de carte pentru copii, o categorie aflata in crestere constanta in ultimii ani. Astfel, printre numele confirmate ca participante la evenimentele si dialogurile virtuale se numara Alec Blenche, Alex si Cristina Donovici, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Alexandra Lopotaru, Simona Antonescu, Cristina Andone si multi altii. De asemenea, categoria de Dezvoltare Personala va avea aportul unor autori cunoscuti. Otilia Mantelers va avea un dialog inedit cu presedintele Organizatiei Salvati Copiii, Gabriela Alexandrescu, iar Gaspar Gyorgy va purta o discutie cu Petronela Rotar.

Programul complet al LibFest, precum si evenimentele - lansari si dialoguri - vor fi disponibile, alaturi de intreaga oferta de carte, pe site-ul www.libris.ro si pe pagina de Facebook a Libris.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#targ de carte, #Mircea Cartarescu, #Radu PARASCHIVESCU, #Teodor Baconschi , #stiri magazin