Targ online de carte. Mircea Cartarescu, Radu Paraschivescu si Teodor Baconschi, in dialog live cu cititorii

Vineri, 26 Februarie 2021, ora 23:332727 citiri
Targ online de carte. Mircea Cartarescu, Radu Paraschivescu si Teodor Baconschi, in dialog live cu cititorii

Peste un milion de volume si reduceri de pana la 80% sunt oferite la targul online de carte LibFest 2021.


Peste 100 de edituri vor participa in aceasta primavara la LibFest, targul virtual de carte si experiente culturale organizat de Libris.ro intre 25 si 28 martie. 100 de autori romani si internationali isi vor prezenta cele mai noi aparitii editoriale sau vor intra in dialog cu cititorii in transmisii live, in cadrul unuia dintre cele mai mari evenimente dedicate cartii si iubitorilor de lectura din Romania. Printre acestia se numara Mircea Cartarescu, Radu Paraschivescu, Ana Blandiana, Tatiana Niculescu, Doina Rusti, Teodor Baconschi, Ioana Nicolaie, Gaspar Gyorgy, Petronela Rotar, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Ela E.H., dar si Maia Morgenstern sau Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei. Peste 3.000 dintre cartile prezentate in cadrul LibFest vor avea autograful autorului.

Peste 100 de edituri vor avea standuri virtuale in pagina dedicata de pe Libris.ro, unde se vor regasi peste 25.000 de titluri, insumand 1 milion de volume. Reducerile acordate in cele patru zile de targ online de carte vor varia intre 20% si 80%.

"Pandemia a impactat puternic piata de carte, in special din perspectiva interactiunii pe care iubitorii de lectura o aveau cu scriitorii preferati. LibFest transfera experienta in online, aducand mai aproape de cititori un numar impresionant de autori si oameni de cultura in cadrul unui maraton de transmisii live - lansari, dezbateri si sesiuni de QAs. Un targ de carte virtual are avantajele sale: un spatiu generos de expunere a cartilor si a experientelor culturale, accesul rapid la intreaga oferta editoriala si livrarea rapida a cartilor dorite, inclusiv a celor cu autograf, in maximum 48 de ore", a precizat Laura Teposu, CEO si co-fondator Libris.ro, potrivit unui comunicat al organizatorului.

Printre autorii care vor intra in dialog live in cadrul LibFest se numara Mircea Cartarescu, Ioana Nicolae, Radu Paraschivescu, Teodor Baconschi, Niculina Gheorghita, Alec Blenche, Otilia Mantelers si multi altii.

Printre cele mai asteptate lansari de carte se numara Raspunsuri scurte la marile intrebari - Stephen Hawking, care va fi prezentata intr-o conversatie cu Doru Castaian, Nepovestitele iubiri - Tatiana Niculescu, Sa nu ne facem de ras in fata furnicilor, cea mai noua carte semnata de Iv Cel Naiv si Copilul tau. Parintii tai. Tu. - Ioana Chicet-Macoveiciuc.

De asemenea, vor fi alaturi de cititorii romani si autori de bestseller-uri internationale, precum Louise Fein, care a semnat Fiica Reichului, Andrezj Sapkosvki, autor al seriei Witcher, Timothy Caulfield - autorul Relax, Dammit! Ghid de utilizare in epoca anxietatii, Mary Robinette Kowal, care semneaza seria Doamna Astronaut si multi altii.