Seriale la care sa te uiti in luna decembrie. Cele mai asteptate productii pe care nu trebuie sa le ratezi

Miercuri, 02 Decembrie 2020, ora 04:40
8396 citiri
Seriale la care sa te uiti in luna decembrie. Cele mai asteptate productii pe care nu trebuie sa le ratezi
FOTO Unsplash

Luna decembrie aduce oamenii acasa, sarbatorile reunesc familiile, iar concediile nu intarzie sa apara. Oamenii au timp, in sfarsit, sa reia serialul de care au uitat din vara, sau sa inceapa unul nou.

BBC a propus o lista de seriale pe care oricine ar trebui sa le vada in luna decembrie.

1. Your Honor

Cat de departe va merge un om cinstit pentru familia sa? In primul lui rol principal, Bryan Cranson, cunoscut si pentru productia Breaking Bad, este din nou pus in pielea unui personaj care trebuie sa ia decizii sub presiune, iar unele poate ca nu sunt cele mai bune.

Povestea se axeaza pe un judecator American respectat, al carui fiu adolescent este implicat intr-un accident, fugind de la fata locului. Lucrurile devin si mai complicate cand descopera ca persoana pe care a lovit-o cu masina este fiul unei familii care face parte dintr-o retea periculoasa de crima organizata din New Orleand.

2. Bridgerton

Serialul urmareste povestea lui Daphne Bridgerton, fiica unei familii puternice, care este obligata sa se alature unei piete competitive de casatorii.

Povestitoarea este Lady Whistledown, o barfitoare misterioasa care se ascunde in spatele unui ziar distribuit in inalta societate, care arunca cu zvonuri despre Daphne, si nu numai. In scena apare un burlac educat, iar atunci ies scantei, cu toate ca spune de la bun inceput ca nu are nimic de oferit.

3. Equinox

Fanii serialelor axate pe calatoriile in timp o sa fie incantati de aceasta serie, care are teme similar, explorand lumi alternative si mistere.

Actiunea o plaseaza pe Astrid in 1999, cand avea noua ani. Tot atunci sora ei mai mare dispare, alaturi de toti colegii ei de la scoala. Astrid incepe sa aiba viziuni ingrozitoare dupa disparitie, suferind o trauma.

Firul povestii avanseaza rapid, pana in 2020, cand cosmarurile lui Astrid revin brusc. Cand singurul supravietuitor al incidentului din 1999 moare misterios, Astrid decide ca trebuie sa afle ce s-a intamplat cu adevarat.

4. The Stand

Considerat unul dintre cele mai celebre romane ale lui Stephen King, "The Stand" a fost adaptat pentru o noua productie. Povestea se axeaza pe o pandemie globala, cauzata de o gripa ciudata, dar fanii vor descoperi ca King a scris un nou final pentru show.

Aceasta versiune noua pune soarta lumii pe umerii unei profete, in varsta de 108 ani, Mama Abigail, care avertizeaza supravietuitorii in privinta "Omului Intunecat", intruchiparea cosmarurilor, care detine o putere imensa.

5. Alice in Bordeland

Bazat pe seria lui Haro Aso, adaptarea se axeaza pe povestea lui Arisu, obsedat de jocuri video, care se trezeste brusc in Tokyo, intr-o lume pustie. In aceasta lume ciudata, el si prietenii lui trebuie sa concureze in jocuri periculoase pentru a supravietui.

Arisu o intalneste pe Usagi, o tanara singuratica, pierduta in lumea jocurilor. Impreuna incep sa descopere mister dupa mister, in incercarea de a-l demasca pe maestrul jocului diabolic.

6. The Star: Liverpool

Familia Worth s-a intors pentru ultimul capitol al thrillerului Tin Star. La sfarsitul partii a doua, care a avut loc in orasul Little Big Bear, Jack si Angela au fost nevoiti sa dezvaluie un adevar devastator fiicei lor, Anna, iar acum istoria intunecata a familiei ii prinde din urma.

Noua serie spune povestea familiei care se intoarce in Liverpool pentru a sta fata in fata cu trecutul amenintator. Se confrunta cu cei mai aprigi dusmani ai lor, hotarati sa isi redobandeasca libertatea.

7. The Red Shadows

Un ofiter de politie incearca sa isi gaseasca sora disparuta. In 1993, fata de cinci ani, Clara, a fost rapita pentru rascumparare, dar mama ei a fost ucisa in timpul predarii, iar copilul a disparut.

25 de ani mai tarziu, sora ei mai mare devine ofiter de politie. In timp ce lucreaza la cazul unei crime, descopera fotografiile unei tinere care seamana cu Clara. Pista o duce la o femeie din Italia, dar neaga ca ar fi Clara. Va reusi sa isi gaseasca sora in viata, sau doar se agata de speranta?

8. Pennyworth

Serialul se intoarce cu al doilea sezon, fiind o poveste ce are la baza benzi desenate. Este vorba este legendarul majordom al lui Bruce Wayne, Alfred Pennyworth, un fost soldat britanic SAS, care merge sa lucreze pentru tanarul miliardar Thomas Wayne.

Anglia este implicata intr-un razboi civil devastator, iar uniunea neofascista Raven ameninta ca va prelua controlul tarii. Nordul Londrei ramane una dintre putinele rezistente ramase, iar pe Alfred il gasim in West End, care conduce un club Soho de pe piata neagra, unde toti sunt primiti, indiferent de preferintele politice. Cu toate acestea, Alfred cauta cu disperare o iesire, inainte ca Londra sa sara in aer.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#filme, #seriale bune, #seriale Netflix, #seriale noi, #decembrie , #stiri magazin