Se lanseaza o noua versiune a serialului Sex and the City

Sambata, 26 Decembrie 2020, ora 02:09
6207 citiri
Se lanseaza o noua versiune a serialului Sex and the City

O noua versiune a celebrei productii "Sex and the City" va fi realizata sub forma unui serial limitat pe platforma online HBO Max, au declarat surse pentru site-ul Deadline. Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon si Kristin Davis ar fi interesate sa revina, insa e putin probabil sa apara in serie si Kim Cattrall.

Platforma Warner Media lucreaza sa readuca clasica productie "Sex and the City", iar daca aceste intelegeri vor fi semnate atunci este probabil sa fie difuzata o serie limitata mai degraba pe HBO Max decat HBO, postul care a difuzat serialul original.

Aceasta ar marca readucerea in prim plan a serie, dupa ce la inceputul lunii decembrie se vorbea ca ar fi in carti o posibila continuare a serialului True Blood, iar postul de televiziune ar putea reporni si seria In Treatment.

Serialul Sex and the City a fost creat de Darren Star pe baza cartii lui Candace Bushnell si le-a avut in rolurile principale pe Sarah Jessica Parker care a jucat-o pe Carrie Bradshaw, Cynthia Nixon in rolul Mirandei Hobbs, actrita Kristin Davis a jucat-o pe Charlotte York iar Kim Cattrall pe Samantha Jones.

Potrivit The New York Post, care a scris despre revenirea seriei Sex and the City, a relatata ca Parker, Davis si Nixon ar fi interesate sa reia celebrele roluri, insa Cattrall care a jucat in serialul difuzat de Fox - Filthy Rich - este putin probabil sa revina.

Serialul cu episoade de o jumatate de ora a avut sase sezoane a cate 95 de episoade si a fost difuzat de HBO intre anii 1998 si 2004. A fost urmat de lung-metraje in anul 2008 si 2010. Un al treilea film trebuia sa apara, insa nu a progresat in niciun fel. Un prequel care a avut doua sezoane numit The Carrie Diaries a fost difuzat de The CW in 2013, in care AnnaSophia Robb a interpretat o tanara Carrie Bradshaw.

Cum a ajuns un pusti de doar 9 ani cel mai bine platit star de pe YouTube. A castigat 29,5 milioane de dolari in ultimul an

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ilie Năstase, la lansarea filmului Nasty: ”Am făcut cum am vrut eu”
Ilie Năstase, la lansarea filmului Nasty: ”Am făcut cum am vrut eu”
Filmul documentar intitulat Nasty, despre viaţa şi cariera primului număr 1 mondial din tenis, Ilie Năstase, a fost lansat, marţi, în prezenţa unor nume mari ale sportului mondial precum...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Sex and the City, #Film, #Sarah Jessica Parker, #actor , #stiri magazin
Comentarii
Poza Byga
Byga
rank 1
O alta porcărie e pe cale de aparitie