"Romanii au talent", prima semifinala. Cine au fost calificatii in finala si ce audienta a avut show-ul

Sambata, 15 Mai 2021, ora 12:51
Autor: Teodor Serban
"Romanii au talent", prima semifinala. Cine au fost calificatii in finala si ce audienta a avut show-ul
Show-ul "Romanii au talent" a avut o audienta-record

Prima semifinala "Romanii au talent", difuzata vineri la Pro TV, a fost lider absolut de audienta, conform news.ro.

Show-ul a inregistrat 9.9 puncte de rating si 29.8% cota de piata in randul publicului national, cu varsta cuprinsa intre 21 si 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, in timp ce televiziunea de pe pozitia secunda avea 7.4 puncte de rating si 22.4% share.

La nivelul publicului cu varsta cuprinsa 18 si 49 de ani, din mediul urban, in intervalul orar 20.28 - 24.32, Pro TV a condus topul televiziunilor cu 7.9 puncte de audienta si 26.9% cota de piata, in timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 7.6 puncte de rating si 26.0% share.

Peste 1,9 milioane de telespectatori din intreaga tara au urmarit show-ul, iar in minutul de maxima audienta de la ora 21.52, peste 2,6 milioane de romani se uitau la emisiune.

Andra si 3 Sud Est au incantat publicul cu una dintre cele mai de succes piese ale momentului, "Jumatatea mea mai buna".

La finalul serii, Daria Batschi - Beleca si Duo Turkeev au fost propunerile juratilor pentru premiul de originalitate. Iar conform voturilor exprimate de public, primii cinci calificati in marea finala sunt: Rares Trufea, Daria Batschi - Beleca, Duo Turkeev, Ana Maria Margean si GIM.

Vinerea viitoare, de la ora 20.30, va avea loc a doua semifinala.

 Articol citit de 7007 ori

    Citeste si:
    Comentarii