Ce hoteluri rezerva romanii pentru aventuri extraconjugale?

Duminica, 11 Iulie 2021, ora 08:28
8782 citiri
Ce hoteluri rezerva romanii pentru aventuri extraconjugale?
Relatie extraconjugala FOTO facebook

Lista hotelurilor a fost facuta in urma unui studiu realizat recent in Statele Unite, conform caruia aproximativ 40% dintre cuplurile necasatorite si 25% dintre cuplurile casatorite s-au confruntat cu cel putin un episod de infidelitate.

Mai jos puteti citi o analiza interesanta realizata de TravelMinit.ro si publicata pe ralucalatoreste.ro, despre hotelurile pe care le aleg romanii atunci cand scopul deplasarii este o relatie extraconjugala.

Hoteluri cu servicii SPA si piscina

In ceea ce ii priveste pe romani, cele mai cautate caracteristici pentru hotelurile de cuplu raman serviciile SPA si piscina interioara sau exterioara, dar la fel de importanta este si pozitionarea intr-o zona mai retrasa, mai putin turistica. Sunt preferate hotelurile mari sau proprietatile tip resort cu un numar crescut de camere si mai putin pensiunile sau proprietatile de tip boutique hotel.

Romanii sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru hotelurile in care isi consuma aventurile extraconjugale

Din experienta hotelierilor, romanii sunt dispusi sa aleaga hoteluri mai bune pentru aventurile extraconjugale si sa plateasca mai mult decat in cazul vacantelor de familie. Se prefera servirea mesei in camera sau se rezerva zone dedicate din cadrul restaurantelor. Nota de plata este mai mare decat o masa obisnuita de vacanta.

Se evita zonele turistice cunoscute

In ceea ce priveste destinatia preferata pentru astfel de escapade, hotelierii confirma ca se evita zonele turistice cunoscute, mai ales in plin sezon, si ca se prefera hotelurile de oras (Timisoara, Brasov, Oradea, Cluj, Bucuresti, Iasi) sau hotelurile situate intr-un cadru natural bogat. Orasele sunt preferate pentru ca ofera cadrul perfect pentru a se pierde in multime, exista o paleta larga de tipuri de hoteluri sau apartamente inchiriate in regim hotelier. La fel de cautate sunt si hotelurile situate in natura, departe de zonele turistice aglomerate.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#relatie extraconjugala, #hoteluri, #ce prefera romanii, #hoteluri extraconjugale , #stiri magazin