Previziuni despre viitor în 2036: Lucruri uluitoare care apar în viața oamenilor

Sambata, 27 Noiembrie 2021, ora 04:00
9064 citiri
Previziuni despre viitor în 2036: Lucruri uluitoare care apar în viața oamenilor
Roboții vor face parte din cotidian în viitor FOTO Mirror

Un grup de experți și futuriști au prezis cum va arăta lumea peste 15 ani, în anul 2036 susținând viața oamenilor va evolua și se vor dezvolta afacerile. În plus, echipa de cercetători a întocmit și un top 10 al celor mai importante predicții despre viitor.

Printre cele mai neobișnuite activități pe care le vor experimenta oamenii în viitor sunt magazinele de modă inteligente care dispun de inteligență artificială, roboții de închiriat sau profesorii holografici, potrivit Mirror.

Patru dintre cei mai importanți futuriști și experți în afaceri din Marea Britanie au realizat raportul NatWets Future Businesses, care oferă o viziune asupra modului în care ar putea arăta industria britanică în anul 2036.

Specialiștii au dezvăluit că, în viitorul apropiat, agenții de turism ar putea să le ofere turiștilor experiențe de realitate virtuală gen ”încearcă înainte de a zbura”, iar naveta zilnică de la serviciu până acasă s-ar putea realiza cu taxiuri zburătoare, pentru a evita aglomerația orașului.

Se preconizează că insectele bogate în proteine vor fi servite la restaurant și vor deveni fast-food-ul preferat. Iar magazinele cu inteligență artificială (AI) ar putea folosi tehnologia pentru a crea haine perfecte, făcute pe măsură.

”Ceea ce era clar pentru noi toți, a fost modul în care o interacțiune mai mare cu tehnologia va revoluționa afacerile și va transforma aproape toate industriile. Pe termen mai lung, mai mult de 50% din comerțul cu amănuntul se va afla în continuare în magazine, cu previziuni legate de croitoria AI și magazinele de mâncare de insecte”, a spus dr. Ian Pearson, unul dintre autorii raportului.

Un celebru fizician britanic vine cu o concluzie neașteptată: ”Există o singură civilizație inteligentă în Calea Lactee”

În plus, vor apărea roboții fermieri și drone, precum cele văzute în filmul ”Interstellar” din 2014, care vor avea o rată de creștere cu 98% până în 2050.

Monitorizarea sănătății umane va primi un impuls după apariția toaletelor inteligente, care vor avea puterea să analizeze urina și fecalele, putând depista rapid diabetul, cancerul și alte boli mortale.

Cercetătorii sunt înspăimântați de inteligența artificială: Amenințarea teribilă la adresa omenirii aproape de punctul critic VIDEO

Se așteaptă ca supercomputere inteligente să fie folosite ca medici de triaj, pentru a diagnostica pacienții și a scoate rețetele. Lucrătorii stresați vor putea, în curând, să-și ia vacanțe de ”reîmprospătare a minții” de 30 de minute prin căști și ochelari cu realitate virtuală, îmbunătățind echilibrul dintre viața profesională și cea privată.

Viitorul este o experiență mai personalizată și mai captivantă”, au spus experții. Magazinele de închiriere și reparații de roboți vor fi de mare succes.

Previziuni despre viitor, preferate de britanici

-Roboți de închiriat-53%

-Transport de ultimă generație, taxiuri aeriene-50%

-Croitori cu AI-50%

-Sărbători cu realitate virtuală-47%

-Sănătate digitală și medici AI-44%

-Bucătărie gourmet grub-34%

-Magazine cu asistenți AI-33%

-Agricultură inteligentă, drone și roboți AI-32%

-Curatori de divertisment AI-30%

-Profesori holografici-25%

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#previziuni viitor, #previziuni viitor omenire, #viitor, #predictii viitor , #fenomen