Un oficial al NASA vorbeste fara teama despre documentele declasificate: "Nu suntem singuri in univers" VIDEO

Miercuri, 30 Iunie 2021, ora 00:40
10230 citiri
Un oficial al NASA vorbeste fara teama despre documentele declasificate: "Nu suntem singuri in univers" VIDEO
Fostul astronaut american Bill Nelson crede ca nu suntem singuri in univers FOTO: Npr

Actualul oficial al Agentiei spatiale americane NASA si fostul astronaut, Bill Nelson, a facut o declaratie surprinzatoare, dupa ce a analizat un raport declasificat al Pentagonului, afirmand ca "nu suntem singuri in univers".

Recent, ministerul Apararii din Statele Unite a dezvaluit un document oficial despre un numar de 144 de obiecte zburatoare neidentificate, afirmand ca nu stie ce se afla in spatele acestora, potrivit Daily Mail.

Anchetatorii de la Pentagon implicati in redactarea raportului de noua pagini prezentat de curand, au spus ca nu exclud faptul ca fenomenele aeriene dezvaluite si-ar putea avea originea in alta lume.

Bill Nelson a declarat ca a analizat cu atentie dovezile care arata OZN-uri interceptate de catre militarii americani. "Da, am vazut raportul declasificat. Practic el spune ceea ce am crezut. Nu stim raspunsul despre ceea ce pilotii Marinei au vazut, stiu ca au zarit ceva, le-au urmarit, au blocat radarul pe ele, observand cum se misca brusc dintr-un loc intr-altul", a spus fostul astronuat la CNN.

Oficialul NASA nu are dubii in privinta obiectelor neidentificate. "Au existat peste 140 de observatii. Deci, in mod firesc, ceea ce le cer oamenilor de stiinta este sa vada daca exista vreo explicatie, din punct de vedere stiintific".

Barack Obama da un avertisment dur intregii planete: Omenirea ar putea sa dispara in 100 de ani

Nelson vorbeste si despre convingerea sa despre alte lumi. "Am vorbit cu pilotii Marinei, cand am avut un briefing la Comitetul pentru probleme de Aparare din Senat si sentimentul meu este ca exista ceva acolo.

Poate ca nu este neaparat vorba de extraterestri, dar daca este o tehnologie pe care unii dintre adversari nostri o au, atunci ar fi bine sa ne ingrijoram".

Descoperirea care da fiori omenirii: Extraterestrii ne pot observa de pe 29 de planete locuibile

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
China folosește programe civile pentru a ascunde obiective militare în spațiu, susține șeful NASA
China folosește programe civile pentru a ascunde obiective militare în spațiu, susține șeful NASA
Şeful agenţiei spaţiale americane NASA, Bill Nelson, a declarat miercuri în Congres că China foloseşte programe civile pentru a ascunde obiective militare în spaţiu, relatează DPA....
#NASA, #astronauti NASA, #OZN, #OZN extraterestri, #existenta extraterestri, #existenta extraterestri univers , #fenomen