Cat te costa sa-ti faci nunta intr-un avion Boeing 777

Duminica, 01 August 2021, ora 10:021713 citiri
Cat te costa sa-ti faci nunta intr-un avion Boeing 777
Nunta in avion FOTO facebook

ANA, compania aeriana a Japoniei, va incepe sa ofere ceremonii de nunta in luna mai la bordul avioanelor aflate la sol, din cauza prabusirii calatoriilor aeriene, din cauza pandemiei de COVID-19.

In cadrul noului serviciu, cuplurile isi pot organiza ceremoniile de nunta la bordul avioanelor Boeing 777-300ER, utilizate in mod normal pentru zboruri internationale, care nu sunt in prezent in functiune. Pana la 30 de persoane pot participa la o ceremonie.

ANA va oferi spectacole de muzica live, iar insotitorii de cabina vor citi mesaje de felicitare ca si cand ar face anunturi normale in timpul zborului. Cuplurile pot organiza, de asemenea, receptii de nunta la un aeroport.

Compania aeriana ofera serviciul pentru 1.555.000 de yeni (14.300 de dolari), inclusiv taxe. Atunci cand este combinat cu o receptie, pretul se dubleaza.

Noul serviciu de nunta poate fi considerat un serviciu extrem de exclusivist. In prezent, este disponibil numai timp de trei zile in luna mai si sase zile in luna iunie. ANA va decide cand va pune la dispozitie serviciul in lunile urmatoare.