Misterul Triunghiului Bermudelor: Descoperire privind dispariția stranie a Zborului 19 din urmă cu 75 de ani VIDEO

Marti, 05 Octombrie 2021, ora 05:21
13577 citiri
Misterul Triunghiului Bermudelor: Descoperire privind dispariția stranie a Zborului 19 din urmă cu 75 de ani VIDEO
Zborul 19, dispărut în Triunghiul Bermudelor FOTO: Wikipedia

Misterul din Triunghiul Bermudelor este tot mai aproape de a fi descifrat, în urma unei ample investigații care s-a desfășurat în regiunea care cuprinde întinderea de apă dintre Florida, Puerto Rico și Bermuda. Noul documentar ”History’s Greatest Mysteries” realizat de către canalul de televiziune History din Statele Unite dezvăluie noi dovezi privind dispariția neobișnuită a Zborului 19 din 5 decembrie 1945, în această zonă din Oceanul Atlantic.

Experții s-au împărțit în trei echipe de anchetatori, care au cercetat Triunghiul Bermudelor, pentru a găsi dovezi ale ciudatului eveniment, în care au dispărut fără urmă cinci avioane de luptă tip TBM Avenger, împreună cu echipajul lor format din 14 militari, potrivit Express.

Triunghiul Bermudelor este o zonă întinsă între Bermuda, Puerto Rico și Florida, în apropierea coastelor Statelor Unite, unde au dispărut misterios aproximativ 50 de nave și 20 de avioane, de-a lungul vremii.

După incidentul Zborului 19, în care s-a pierdut legătură radio cu echipajul avioanelor, a urmat o altă tragedie: au dispărut alți 13 bărbați, care au fost trimiși la bordul hidroavionului de salvare Martin Mariner, în căutarea eventualilor supraviețuitori.

În ciuda investigațiilor amănunțite efectuate atunci, în 1945, nici avioanele și nici cei 27 de oameni nu au mai fost văzuți niciodată.

Avertisment privind sfârșitul lumii al fostului director de la Google: ”Realitatea este că îl creăm pe Dumnezeu” VIDEO

Realizatorii filmului documentar al televiziunii History explică cum după 75 de ani, oamenii de știință ar putea descifra misterul dispariției Zborului 19 din Triunghiul Bermudelor.

”De-a lungul deceniilor au fost nenumărate căutări, dar acum este posibil să găsim adevărul. Trei grupuri de anchetatori și-au unit forțele, în cea mai mare căutare a Zborului 19, de până acum”, a spus regizorul Laurence Fishburne.

”Exploratorul de adâncime Rob Kraft conduce cea mai avansată navă de cercetare de acest gen. Omul de știință și scafandrul Mike Barnette investighează noile indicii, apărute de-a lungul coastei. Cercetătorii David și Wayne urmează o pistă de dezvăluiri și dovezile lipsă”, a spus realizatorul.

Documentarul arată că transmisiile radio ale avioanelor au confirmat faptul că liderul misiunii, locotenentul Charles Taylor s-a dezorientat pe fondul vremii nefavorabile. Se crede că el s-a îndreptat spre Florida, înainte ca legătura cu solul să înceteze.

Omenirea este condamnată: Se produce extincția globală în masă, anunță cercetătorii din Suedia

Exploratorii au descoperit pe fundul Oceanului Atlantic resturi dintr-un avion, care este evaluat de către experți. Specialistul în avioane militare, Roy Stafford a analizat bucățile găsite și a afirmat că ele reprezintă ”100% bucăți ale unui avion TBM Avenger”, identic cu cele dispărute în Zborul 19 din decembrie 1945.

Misterul Triunghiului Bermudelor, explicat de oamenii de știință
Misterul Triunghiului Bermudelor, explicat de oamenii de știință
Întinderea de apă dintre Florida, Puerto Rico și Bermuda este cunoscută sub numele de Triunghiul Bermudelor. Și-a primit numele în secolul XX, când a fost asociat cu dispariții misterioase...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#zborul 19 Triunghiul Bermudelor, #Triunghiul Bermudelor, #triunghiul bermudelor disparitii, #disparitii Triunghiul Bermudelor , #descoperire