Întâmplare șocantă petrecută în plină noapte: Un meteorit s-a prăbușit într-o casă, pe perna unei femei, care dormea VIDEO

Marti, 12 Octombrie 2021, ora 03:007630 citiri
Întâmplare șocantă petrecută în plină noapte: Un meteorit s-a prăbușit într-o casă, pe perna unei femei, care dormea VIDEO
Un meteorit a căzut pe perna unei femei, găurind acoperișul FOTO: Daily Star

Un fenomen neobișnuit s-a petrecut pe 4 octombrie 2021 noaptea, când o femeie care dormea s-a trezit cu un meteorit, ce a intrat cu o viteză de mii de kilometri pe oră în atmosfera Pământului și a aterizat în dormitorul său. Piatra venită din spațiu, veche de ”miliarde de ani” a străpuns acoperișul casei sale din British Columbia, Canada și a ajuns la doar câțiva centimetri de capul persoanei, pe perna sa din dormitor.

Femeia a fost probabil protejată de o stea norocoasă și a scăpat cu viață din acest eveniment neașteptat. Ruth Hamilton, din localitatea Golden, a fost la un pas de moarte, declarând că ”am tremurat și m-am speriat când s-a întâmplat, am crezut că cineva a pătruns prin tavan sau a fost o împușcătură sau ceva de genul ăsta”, potrivit Daily Mail.

Persoana speriată, care a scăpat nevătămată, a sunat la poliție să raporteze neobișnuitul eveniment. Ulterior, un ofițer i-a comunicat că nu a fost vorba de resturi care să provină de la o construcție din apropiere, ci pur și simplu a fost un meteorit.

Armageddon-ul poate trimite Pământul în Epoca de Piatră. NASA va ataca un asteroid pentru prima dată în istorie VIDEO

”Am sărit din pat și am aprins lumina, nu mi-am dat seama ce naiba s-a întâmplat”, povestește Hamilton, după ce s-a trezit brusc în urma unui zgomot înspăimântător. Piatra spațială a găurit acoperișul casei, spărgând și tavanul camerei, pentru a ateriza pe perna femeii, care dormea.

”A fost aproape o ușurare, când ne-am dat seama că piatra ar fi putut cădea din cer”, a spus femeia. Ea a declarat că intenționează să păstreze meteoritul, ca pe un suvenir pentru nepoții săi.

Omenirea este condamnată: Se produce extincția globală în masă, anunță cercetătorii din Suedia

Experții susțin că a fost o șansă de unu la un milion ca un meteorit să ajungă în locuința femeii din Canada. Femeia vrea să contacteze compania de asigurări, să vadă dacă aceasta ar putea oferi o despăgubire, care să o ajute să-și repare acoperișul spart al casei. Hamilton a spus că este puțin probabil, ca după această nefericită întâmplare să devină pasionată de stele sau de astronomie, ca hobby.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
MyTwoCents
rank 5
Ce s-ar face, bey Titus, 'MacGigi', 'GigiContra' et all ...