Lucian Mindruta, despre pasiunea pentru yachting deprinsa de la George Copos

Sambata, 15 Iunie 2013, ora 15:00 1723 citiri

Lucian Mindruta marturiseste ca a deprins pasiunea pentru yachting de la George Copos, in 2006, la Eforie, cand omul de afaceri l-a invitat pe Anette, barca sa cu vele, pentru a-i arata "ce e cu adevarat nobil pe mare".

"Nu mi s-a parut nimic extraordinar, pana n-am deschis velele si pana n-am oprit motorul... Atunci s-a facut liniste, barca s-a inclinat pe o parte si-a inceput sa alunece spre larg, iar eu am fost cucerit brusc si irevocabil de povestea asta!", povesteste Lucian Mindruta, intr-un interviu acordat Business24.

Imediat dupa prima achizitie, a simtit nevoia de a mai face un pas, spre intrecere. Astfel a descoperit regattele si de atunci merge la mare o data la doua weekenduri, din aprilie pana in noiembrie.

Sunteti skipper din 2008, participand in calitate de capitan sau membru al echipajului in zeci de regate in ultimii 5 ani. Cum v-ati descoperit aceasta pasiune pentru yachting?

Prin 2005 sau 2006, intr-o vara, m-am nimerit alaturi de George Copos la o masa la Hotel Europa, la Eforie. Am povestit de mare (voiam sa-mi iau de pe atunci o barca cu motor) si el mi-a zis "stai, nu te pripi, vreau sa-ti arat ce e cu adevarat nobil pe mare".

Si m-a invitat pe Anette, prima lui barca cu vele. Nu mi s-a parut nimic extraordinar pana n-am deschis velele si pana n-am oprit motorul.... atunci s-a facut liniste, barca s-a inclinat pe o parte si-a inceput sa alunece spre larg, iar eu am fost cucerit brusc si irevocabil de povestea asta...!

Citeste mai multe despre Lucian Mindruta, despre pasiunea pentru yachting deprinsa de la George Copos pe Business24.ro.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii