Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Veste uriasa pentru omenire: Au identificat locul unde se pot ascunde extraterestri

Miercuri, 07 Iulie 2021, ora 01:00
18124 citiri
Veste uriasa pentru omenire: Au identificat locul unde se pot ascunde extraterestri
Astronomii au identificat locul in care se ascund extraterestri FOTO: UK News Agency

Oamenii de stiinta de la Universitatile Pennsylvania si Columbia din Statele Unite au facut un anunt important pentru umanitate, spunand ca au descoperit locul in care extraterestrii se pot ascunde in spatiu. Prin folosirea inteligentei artificiale, expertii au identificat ca "omuletii verzi" pot fi gasiti in centrul Caii Lactee, galaxia noastra.

Echipa de cercetatori americani a folosit mai multe simulari pe computer, iar descoperirea lor i-ar putea ajuta sa ajute la orientarea viitoarelor misiuni spatiale ale NASA, pentru a intra in contact cu civilizatiile inteligente din cosmos, potrivit The American Astronomical Society.

Centrele galaxiilor sunt directii de cautare "extrem de promitatoare" pentru astfel de misiuni galactice, au comunicat oamenii de stiinta in lucrarea lor stiintifica publicata recent de Societatea Astronomica americana.

Modelele de computer au fost concepute de echipa pentru a stabili modul in care viata extraterestra s-ar putea raspandi in univers. Cercetatorii au presupus ca o civilizatie extraterestra foloseste nave spatiale, care calatoresc cu o viteza comparabila cu vehiculele noastre.

Dupa ce o nava ajunge la o lume virtuala locuibila, in cadrul simularii, se considera ca civilizatia respectiva a format o colonie dupa 100.000 de ani.

A stat ascunsa 24.000 de ani sub gheata Siberiei. Acum, creatura s-a trezit

Rezultatele cercetarii arata ca nucleul galaxiei noastre, Calea Lactee, ar putea fi cel mai bun loc de a cauta extraterestri. Aceasta deoarece, conform simularii, este cel mai probabil punct din care o civilizatie inteligenta ar prolifera rapid.

Telescoapele de pe Pamant au o vedere directa asupra centrului Caii Lactee, catre regiunea densa a spatiului, astfel ca sansele pentru a descoperi extraterestri sunt reale.

Descoperire inexplicabila in Orasul lui David: Nu s-a gasit niciodata asa ceva la Ierusalim

Cercetarea vine cu putin inainte de lansarea celui mai performant telescop spatial construit vreodata de pamanteni, denumit James Webb al NASA, care va fi lansat spre sfarsitul acestui an si care va avea misiunea de a descoperi viata in alte lumi.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#extraterestri, #extraterestri NASA, #extraterestri sistem solar, #extraterestri planete, #nasa extraterestri , #descoperire