Intamplare uluitoare in SUA: Un mort a revenit la viata inainte de inmormantare

Sambata, 01 Martie 2014, ora 16:16 4510 citiri
Foto: inquisitr.com

Un batran din statul american Mississippi, care era considerat decedat, i-a socat pe toti cei apropiati, care ii pregateau inmormantarea. Intamplarea a avut loc chiar la sediul unei firme de pompe funebre.

Walter Williams (78 de ani), din orasul Lexington, fusese grav bolnav, iar rudele sale au crezut ca el a murit.

Totul s-a intamplat miercuri, moartea lui fiind confirmata chiar de un medic specialist care l-a examinat, scrie inquisitr.com.

Nepotul lui, Eddie Hester, spune ca a vazut cum bunicul lui a fost pus intr-un sac special si dus la o firma de pompe funebre pentru a fi pregatit de inmormantare. Trupul lui a ajuns la firma specializata "Porter and Sons Funeral Home", iar angajatii de acolo se pregateau sa il imbalsameze.

Deodata, el a revenit la viata, incepand sa loveasca in sacul in care se afla. Batranul a fost dus imediat la un spital din apropiere. Medicul legist Dexter Howard spune ca revenirea lui la viata este o adevarata minune. "Nu am mai vazut asa ceva in viata mea", a marturisit el.

Specialistul crede ca stimulatorul cardiac al batranului nu a mai functionat corespunzator, iar cand aparatul a inceput sa functioneze din nou, omul a inviat.

O intamplare similara a avut loc anul trecut, in Canada. O femeie nascuse afara, la o temperatura foarte mica, iar bebelusul ei fusese declarat mort. Chiar cand medicul legist i-a ridicat trupul, copilul a revenit la viata.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News