Horoscop zilnic. Vineri, 23 iulie

Vineri, 23 Iulie 2021, ora 07:00
8152 citiri
Horoscop zilnic. Vineri, 23 iulie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani, sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec

În această zi va trebui să acorzi mai multă atenție sănătății. Sunt posibile probleme pe fond nervos. În plan familial n-ar fi exclus să fie nevoie să revenii asupra unei activități pe care nu ai finalizat-o la vreme. Tot ce vei demara acum se va finaliza cu o oarecare întârziere. Dacă ai de dat un examen, cu siguranță rezultatul te va satisface.

Taur

Ai dori să îți consolidezi relația de suflet, dar pentru asta ar trebui să-ncerci să fii ceva mai conciliant. Mai ales cei căsătoriți vor avea o perioada deosebit de agitată. Pe cât posibil evita să te implici în activități riscante, deoarece poți avea tot felul de surprize. Implicarea în activități intelectuale te va ajută să-ți găseșți mai ușor echilibrul interior.

Gemeni

Impulsivitatea de care dai dovadă în această perioada îți poate aduce serioase neînțelegeri cu rudele apropiate și nu numai. În plan sentimental situația va fi relaxată. Farmecul personal îți va permite să faci o bună impresie persoanelor de sex opus. Ți se vor face complimente. Starea ta generală nu este foarte bună. Din fericire, colegii vor fi de partea ta. Inițiativele vor fi avantajoase.

Rac

Este posibil că o rudă apropiată să aibă o realizare de care se va bucură întregul clan.Vei avea parte de o mulțime de evenimente care nu îți vor conveni câtuși de puțîn. Vei avea un sentiment de neliniște și de nesiguranță în plan afectiv. Spre sfârșitul zilei îți va fi mai bine. Ar fi de dorit să fii cât mai atent la sănătatea ta altfel anumite chestiuni minore s-ar putea croniciza.

Leu

N-ar fi exclus că persoană iubita să aibă unele neplăceri. Totuși, relația dintre voi va evolua mulțumitor pe tot parcursul zilei. Eșți cam agitat și îți sare țandăra din orice. Încearcă să îți găseșți ceva mai mult timp pentru odihnă și mai ales nu te implică în mai multe activități de-odată. Ești hotărât să-ți pui în practică toate proiectele, dar ar fi bine să te gândeșți de două ori înainte de a lua o decizie.

Fecioara

Gândește-te de două ori înainte de a spune sau de a face ceva. La serviciu vei avea o mulțime de situații de rezolvat și nu îți va fi prea ușor. Inspirația îți va fi de un real folos în luarea deciziilor. Relația cu colegii va fi ceva mai puțin comodă. Un membru al familiei ar putea pleca într-o călătorie sau chiar tu ai putea pleca la drum pentru a-ți vedea o rudă.

Balanță

Comunicarea cu ființă iubita evoluează armonios. Vei avea posibilitatea să pleci împreună într-o călătorie, dar n-ar fi exclus nici să faci o cucerire cu ocazia unui drum. Starea ta generală este bună, eșți vioi și plin de forță. Vei munci mult pentru a face față tuturor problemelor cu care te confrunți, însă rezultatele te vor satisface, chiar dacă vor veni cu oarecare întârziere.

Scorpion

Eșți mai optimist, mai încrezător și în felul acesta reușeșți să influențezi parcă și evenimentele. De altfel, călătoriile, dar mai ales relațiile cu străînătatea se vor arată favorabile, indiferent că este vorba de afaceri sau de divertisment. În relația cu partenerul de suflet vor există diverse controverse pe teme financiare. Nu încerca să rezolvi ceva deosebit deoarece nu vei reuși mai nimic.

Săgetător

Și din punct de vedere mental ai reacții prompte ceea ce îți va fi de un real folos. V-a trebui să fii foarte atent și să nu te implici în activități la limita legalității deoarece ai putea avea probleme serioase. N-ar fi exclus că o cunoștință să te bârfească. Calitățile tale vor fi apreciate într-o mare măsură, iar starea de iritare ce te-a caracterizat în ultimul timp se va diminua.

Capricorn

În ceea ce te privește traversezi o perioada excelență din punct de vedere sentimental. Vei avea ocazia să faci o cucerire, dar și să îți consolidezi relația cu ființă iubita. Te simți lipsit de forță și ar trebui să nu te implici în prea multe activități fizice. Unele surprize se vor ivi în ceea ce privește situația ta materială. Vei avea de făcut cheltuieli peste asterptari sau poate se va ivi ocazia unei investiții.

Vărsător

Ai putea primi o oferta de colaborare care, cel puțîn deocamdată, se va dovedi avantajoasă. Cineva din familie ți-ar putea da o mâna de ajutor pentru a rezolva mai ușor chestiunile profesionale. Farmecul personal și te vor face remarcat și apreciat de persoanele de sex opus. Ai putea face o cucerire, dar nu vor lipsi nici ocaziile de a-ți consolida o eventuală relație mai veche.

Peșți

Energia fizică va fi sub nivelul cu care ne-ai obișnuit, așa că nu este de dorit să te implici în activități dificile. Încearcă să îți faci un program echilibrat, căci surmenajul poate face mult rău sănătății tale. Lucrurile la serviciu evoluează constant fără surprize. În cazul în care doreșți să faci o schimbare, ziua de astăzi ți-ar putea aduce o surpriză. Tot astăzi ai putea avea o divergență cu un coleg.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#horoscopul zilei, #horoscop 23 iulie, #previziuni astrologice , #horoscop 23 iulie 2021