HBO Max va avea din vara o versiune cu reclame

Duminica, 14 Martie 2021, ora 02:04
2470 citiri
HBO Max va avea din vara o versiune cu reclame
FOTO: Pixabay.com

HBO Max va avea disponibila din luna iunie o versiune cu reclame. Aceasta nu va fi gratuita, ci doar mai ieftina decat versiunea principala.

Iunie va fi o luna importanta pentru HBO Max, serviciul de streaming al celor de la AT&T avand deja doua evenimente planificate. Alaturi de extinderea in 39 de tari din America Latina si Caraibe, tot in luna iunie va debuta si versiunea cu reclame a acestui serviciu.

Versiunea cu reclame nu va fi gratuita, ci mai ieftina decat cea standard, care costa 15 dolari pe luna in Statele Unite. Nu a fost anuntat pretul versiunii cu reclame.

In principiu, cele doua versiuni vor oferi utilizatorilor acelasi continut, insa va exista si cel putin o diferenta in favoarea versiunii principale: filmele pe care Warner Bros. le va lansa online in ziua in care acestea intra in cinematografe vor ajunge mai tarziu in cadrul versiunii cu reclame.

Pe baza planului actual de extindere, AT&T a revizuit targetul de abonati pentru HBO Max. Pana la finele lui 2025, compania americana se asteapta sa atraga intre 120 si 150 de milioane de utilizatori. Estimarea initiala tintea intre 75 si 90 de milioane de abonati.

La finele anului trecut, in Statele Unite, doar jumatate din cei 37,7 milioane de abonati la HBO pe cablu activasera gratuit HBO Max.

Pentru lansarea in Romania nu exista o data anuntata oficial, insa, pe surse, se spune ca tara noastra va fi inclusa in urmatorul val de extindere, care ar trebui sa aiba loc pana la finele acestui an.

Tot pana atunci, in Romania este asteptata si lansarea Disney+, serviciu care si-a depasit propriile asteptari si a dobandit peste 100 de milioane de abonati in mai putin de 16 luni de cand a fost lansat.

Controale medicale gratuite. Județele în care ajunge caravana ”Sănătatea vine la tine”
Controale medicale gratuite. Județele în care ajunge caravana ”Sănătatea vine la tine”
Peste 1.000 de persoane din mediul rural vor beneficia în perioada martie - iunie de controale medicale gratuite pentru diabet zaharat, boli cardiovasculare, obezitate şi hepatita B şi C în...
Cine comentează meciul de diseară dintre România și Columbia
Cine comentează meciul de diseară dintre România și Columbia
Meciul amical România - Columbia are loc, marţi, de la ora 21.30, pe arena echipei Atletico Madrid. România - Columbia va fi transmis la TV pe Antena 1. Comentatorii partidei vor fi Felix...
#HBO, #tv, #reclame TV, #hbo max, #gratuit , #stiri magazin