VIDEO Film despre asasinarea fondatorului casei de moda Gucci. Cine este femeia care a comandat crima

Marti, 23 Martie 2021, ora 01:00
9455 citiri
VIDEO Film despre asasinarea fondatorului casei de moda Gucci. Cine este femeia care a comandat crima
Gucci si-a deschis arhiva pentru un film despre asasinarea fondatorului sau FOTO Twitter

Casa de moda Gucci si-a deschis arhiva istorica pentru a-l ajuta pe regizorul britanic Ridley Scott sa recreeze tinutele si accesoriile potrivite pentru noul sau film despre asasinarea lui Maurizio Gucci.

Fondatorul casei de moda a fost ucis in 1995 la ordinele fostei sale sotii, Patrizia Reggiani, cunoscuta sub numele de "Vaduva Neagra", informeaza ANSA.

Atelierul si-a pus fisierele si fotografiile la dispozitia regizorului britanic, desi Reggiani, care a executat 17 ani de inchisoare dintr-o condamnare de 26 de ani pentru asasinarea lui Gucci, s-a opus.

Si Patrizia Gucci, fiica lui Paolo Gucci, stranepotul fondatorului casei de moda, a declarat ca este impotriva deschiderii arhivei.

Reggiani, care a fost eliberata in urma cu cativa ani, a spus ca s-a simtit "ofensata" de Lady Gaga, actrita care o va juca in film, deoarece aceasta nu a venit sa ii ceara informatii cu privire la detalii intime din viata si gandurile ei.

Filmarile continua in prezent in Lombardia, cu Adam Driver in rolul lui Maurizio Gucci si cu o distributie plina de vedete precum Al Pacino, Jared Leto si Jeremy Irons.

"House of Gucci" este o coproductie MGM si Scott Free Productions.

Scott, in varsta de 83 de ani, a fost nominalizat la trei premii Oscar pentru regie, pentru filmele "Thelma & Louise", "Gladiatorul" si "Elicopter la Pamant!".

"Gladiatorul" a castigat Premiul Oscar pentru cel mai bun film. In 2015, filmul "Martianul" a fost nominalizat la aceeasi categorie.

In 1995, atat Scott, cat si fratele sau Tony, au primit cate un premiu BAFTA pentru o contributie britanica remarcabila adusa cinematografiei.

In 2003 a fost innobilat cu titlul de ''cavaler'' pentru serviciile aduse cinematografiei britanice.

Un actor din Las Fierbinți a slăbit zece kilograme din cauza plânsului
Un actor din Las Fierbinți a slăbit zece kilograme din cauza plânsului
Pe cât de puternic pare în serialul Las Fierbinți, pe atât de sensibil este în viața personală. Marius Chivu, interpretul celebrului taximetrist Nicu Rață, a dezvăluit că a trăit o...
Filmul care face concurență marilor pelicule de pe Netflix. Rol controversat pentru un actor cunoscut
Filmul care face concurență marilor pelicule de pe Netflix. Rol controversat pentru un actor cunoscut
Filmul Road House, producție 2024, a smuls aprecieri încă de lansare, deși actorul Jake Gyllenhaal joacă un rol mai puțin obișnuit pentru el. Un fost luptător la categoria mijlocie în...
#gucci, #arhiva, #Film , #stiri magazin