"Game of Thrones", adaptat pentru scena in 2023

Joi, 01 Aprilie 2021, ora 01:00
3207 citiri
"Game of Thrones", adaptat pentru scena in 2023
Foto: Facebook/ Game of Thrones

"Game of Thrones", opera lui George R.R. Martin, va fi produsa pentru Broadway. Scriitorul a ales sa puna in scena "un moment esential" al tramei din lumea "GOT": marele turnir de la Harrenhal, scrie Le Figaro.

La doi ani de la finalul serialului inceput in 2010 si in momentul in care postul american HBO pregateste o continuare, o adaptare teatrala va fi realizata in doi ani, au anuntat marti producatorii acestui nou proiect.

"Visul nostru este de a aduce Westeros pe Broadway, la West End (Londra) si in Australia si mai tarziu pe o scena in apropiere de voi", a declarat intr-un comunicat George R. R. Martin, autorul cartii "Tronuld e fier", care a stat la baza serialului "Game of Thrones".

Produsa de Simon Painter si Tim Lawson, care au montat in 2014 "The Illusionists", piesa este scrisa de Duncan MacMillan, care a adaptat pentru teatru "1984" de George Orwell si "City of glass" de Paul Auster. Dramaturgul colaboreaza strans cu George R.R. Martin care a afirmat ca lucreaza la aceasta adaptare in cel mai mare secret de mai mult de un an.

Pentru aceasta adaptare, scriitorul a ales sa puna in scena "un moment esential" al tramei din "Game of Thrones": marele turnir de la Harrenhal care are loc cu 16 ani inainte de actiunea dramatica din fresca lui George R. R. Martin.

De la incheierea "Game of Thrones" pe HBO, postul pregateste mai multe proiecte derivate din universul creat de George R.R. Martin. In afara de viitorul serial, "House of Dragon", asteptat pentru 2022, sunt avute in vedere si altele.

George R.R. Martin pregateste pentru Netflix adaptarea romanului sau SF "Sandkings", care a fost recompensat in 1980 cu un premiu Hugo.

Bianca Andreescu a făcut anunțul mult așteptat: ”Cu o săptămână înainte...”
Bianca Andreescu a făcut anunțul mult așteptat: ”Cu o săptămână înainte...”
Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu (23 de ani), care se apropie de un an de inactivitate în circuitul WTA, a făcut anunțul mult așteptat privind revenirea sa....
Ilie Năstase, despre decizia Simonei Halep: ”Nici nu mă interesează să cunosc acest motiv”
Ilie Năstase, despre decizia Simonei Halep: ”Nici nu mă interesează să cunosc acest motiv”
Filmul documentar intitulat Nasty, despre viaţa şi cariera primului număr 1 mondial din tenis, Ilie Năstase, a fost lansat, marţi, în prezenţa unor nume mari ale sportului mondial precum...
#game of thrones, #Film, #revenire , #stiri magazin