Demi Lovato afirmă că termenul "aliens" este disprețuitor pentru extratereștri. Răspunsul unui fizician celebru VIDEO

Vineri, 15 Octombrie 2021, ora 04:004545 citiri
Demi Lovato afirmă că termenul "aliens" este disprețuitor pentru extratereștri. Răspunsul unui fizician celebru VIDEO
Fizicianul deGreese Tyson a spus că extratereștrii nu au sentimente FOTO: Facebook

Un sondaj din iulie 2021 realizat în Statele Unite arată că 65% dintre americani cred că există extratereștri, iar Neil deGrassse Tyson, un fizician celebru a afirmat acum că aceste ființe de pe alte planete ”nu au sentimente”. Răspunsul vine după o afirmație recentă a cântăreței Demi Lovato, care a spus că nu trebuie să mai folosim termenul ”aliens” pentru extratereștrii, deoarece ea crede că este disprețuitor.

Artista americană, în vârstă de 29 de ani, a afirmat într-un interviu cu Pedestrian, că ea nu crede că extratereștrii au de gând să facă rău oamenilor de pe Pământ. Ea a făcut comentariul în timp ce promova noul documentar ”Unidentified”, în care Lovato investighează adevărul despre fenomenele OZN percepute, potrivit NME.

Cântăreața a spus într-un interviu pentru E! News, că oamenii nu ar trebui să-i numească pe extratereștri ”aliens”, deoarece este un ”termen disprețuitor pentru orice”. ”Eu îi numesc E.T:”.

Extratereștrii ar putea simula viața oamenilor de pe Pământ: ”Sunt atât de avansați încât sunt capabili să programeze totul” VIDEO

Răspunzând comentariilor lui Demi Lovato, cunoscutul fizician și om de televiziune din Statele Unite, Neil deGrasse Tyson a spus că ”toți extratereștrii pe care i-am întâlnit vreodată, nu au sentimente”.

Tyson s-a întrebat și el de ce cântăreața era ”îngrijorată despre ofensa de a-i numi extratereștrii, folosind termenul ”aliens”, deoarece oamenii nu știu ”ce se întâmplă în mințile speciilor de pe altă planetă”.

El a încercat să explice. ”Când mă refer la extratereștri, spun întotdeauna ”extratereștrii din spațiu”. Iar apoi, ceea ce obișnuim să numim străini, pe Pământ, sunt imigranții fără documente”.

Avertisment privind sfârșitul lumii al fostului director de la Google: ”Realitatea este că îl creăm pe Dumnezeu” VIDEO

”Singura invocare a cuvântului ”alien” este pentru creaturile din spațiul cosmic, care vor să ne omoare pe toți”. Fără îndoială, ultima afirmație a fizicianului este făcută în glumă, mai degrabă ironică la adresa comentariilor de ”nespecialistă” în domeniul spațial ale lui Demi Lovato.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News