Filmele despre Crăciun cu cele mai mari încasări din toate timpurile. ”Singur acasă” este pe locul doi VIDEO

Sambata, 18 Decembrie 2021, ora 04:01
5959 citiri
Filmele despre Crăciun cu cele mai mari încasări din toate timpurile. ”Singur acasă” este pe locul doi VIDEO
Producțiile au încasat milioane de dolari FOTO Youtube/ Marco Francisco Diaz Vasquez

Popularitatea filmelor de Crăciun poate fi observată cu ușurință din sumele colosale făcute din încasări, fiind vorba despre milioane de dolari în cele mai fericite cazuri.

De exemplu, cel mai popular film de Crăciun din toate timpurile a avut încasări de nu mai puțin de 511,5 milioane de dolari și este lansat doar din 2018, spre deosebire de ”Singur Acasă”, care se clasează pe locul doi cu încasări de 476,7 milioane de dolari, dar este lansat în anul 1990.

Topul filmelor de Crăciun cu cele mai mari încasări

The Grinch (2018) - 511,5 milioane $

Filmul spune povestea unui morocănos cinic care pleacă în misiunea de a fura Crăciunul, dar situația se răstoarnă după ce întâlnește o tânără care iubește magia sărbătorilor.

Grinch trăiește singur într-o peșteră de pe Muntele Crumpet, doar cu câinele său loial, Max. Acesta își vede vecinii din Whoville doar când rămâne fără mâncare. În fiecare an, de Crăciun, aceștia îi perturbă singurătatea cu sărbătorile care devin tot mai festive și zgomotoase. Grinch își dă seama că există o singură cale prin care să obțină liniște și pace: trebuie să fure Crăciunul.

Singur Acasă (1990) - 476,7 milioane $

Singur Acasă este un film de comedie de Crăciun din 1990. Filmul este scris și produs de John Hughes și regizat de Chris Columbus. Actorul principal este Macaulay Culkin în rolul lui Kevin McCallister. Filmul a fost nominalizat la două premii Oscar și la două Globuri de Aur. Este urmat de Singur acasă 2 - Pierdut în New York.

Spune povestea unui băiețel uitat acasă de părinții care pleacă în vacanță, iar apoi toată acțiunea se derulează în jurul încercărilor lui de a opri cei doi hoți care încearcă să îi jefuiască casa.

Cum a furat Grinch Crăciunul (2000) - 345,1 milioane $

Regizat de Ron Howard, produs de Howard și Brian Grazer și avându-l pe Jim Carrey în rolul principal, filmul este prima poveste a lui Dr. Seuss care a fost adaptată într-un film de lung metraj. El a primit recenzii mixte de la critici, dar s-a aflat timp de patru săptămâni pe locul 1 la casele de bilete ale cinematografelor din SUA.

O poveste de Crăciun (2009) - 325,2 milioane $

O poveste de Charles Dickens despre un bătrân avar care trebuie să întâlnească fantomele Crăciunului trecut, prezentului și viitorului apropiat, pentru a-l ajuta să reînvie bunătatea din inima lui rece.

Fantomele îi amintesc faptul că s-a obișnuit să fie un om morocănos, dar și consecințele refuzului de a se strădui să devină un om mai bun. În apropierea Crăciunului, cea mai veselă zi a anului, Scrooge își dă seama de contrastele personalității sale.

Expresul polar (2004) - 314,2 milioane $

Filmul spune povestea unui băiețel care își regăsește credința în spiritul sărbătorilor după o călătorie cu trenul la Polul Nord, chiar în ajun de Crăciun.

Elf (2003) - 220,8 milioane $

Crescut ca un elf supradimensionat, un om călătorește de la Polul Nord la New York pentru a-și întâlni tatăl biologic care nu știe că există și are nevoie disperată de spiritul Crăciunului.

Vacanța (2006) - 205,1 milioane $

Două femei fără noroc în iubire, din țări diferite, fac schimb de case și fiecare reușește să găsească un localnic de care să se îndrăgostească.

Cine este Moș Crăciun? (1994) - 189,8 milioane $

Când un bărbat îl face pe Moș Crăciun să cadă de pe acoperiș în Ajunul Crăciunului, el se trezește recrutat magic pentru a-i lua locul.

Spărgătorul de nuci și cele patru tărâmuri (2018) - 173,9 milioane $

Tot ce vrea Clara (Mackenzie Foy) e o cheie cum nu mai există o alta, o cheie ce poate deschide cufărul ce adăpostește un dar extrem de prețios de la mama ei, plecată dintre cei vii.

Un fir de aur, ce îi e pus în față la petrecerea de Crăciun a nașului ei, Drosselmeyer (Morgan Freeman), o conduce la cheia mult dorită care dispare apoi cu exasperantă promptitudine, într-o ciudată și misterioasă lume paralelă.

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#filme Craciun, #filme Craciun recomandari , #Film