Fenomen misterios în Statele Unite: Sunete puternice zguduie Tennessee în plină noapte VIDEO

Joi, 09 Septembrie 2021, ora 04:519871 citiri
Fenomen misterios în Statele Unite: Sunete puternice zguduie Tennessee în plină noapte VIDEO
Fenomen inexplicabil produs în Tennessee FOTO: Yahoo

Un fenomen misterios inexplicabil s-a produs recent în Montgomery, Tennessee din Statele Unite, în plină noapte, când locuitorii au fost îngroziți de niște zgomote necunoscute, foarte puternice. Oamenii au alertat Poliția, după ce sunete stranii, asemănătoare unei ”explozii puternice” au apărut în zonă.

Pur și simplu, regiunea a fost zguduită de acest fenomen, rezidenții spunând că s-a cutremurat pământul, ei postând mesaje și imagini ale acestui eveniment pe Twitter, potrivit Yahoo News.

Departamentul de poliție local a anunțat că nu au fost depuse rapoarte privind pagube sau daune materiale, în urma ciudatului zgomot, produs sâmbătă seara, 4 septembrie 2021, la ora 22:30.

Fenomen misterios, unic în Japonia: Inexplicabilul ”ochi al dragonului” de pe munte VIDEO

Autoritățile au conlucrat cu pompierii, biroul șerifului din Montgomery County și serviciile medicale de urgență pentru a descoperi ce a provocat zgomotul misterios. Însă, până în prezent, nu s-a găsit nicio dovadă a originii sale.

Un locuitor din Tennessee, Heather Risacher Rooney, a reușit să înregistreze imagini video ale acestui zgomot necunoscut, pe care le-a postat pe rețeaua de socializare Twitter.

Marea civilizație a celților își dezvăluie secretele: Comoară neprețuită descoperită în capitala antică pierdută VIDEO

În final, Poliția din Clarksville a etichetat zgomotul misterios ca fiind un ”fenomen necunoscut” și el va rămâne în acest stadiu, până când cineva va raporta pagube efective.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News