Dezvăluiri explozive ale NASA: Extratereștrii ar fi putut vizita deja Pământul VIDEO

Joi, 16 Decembrie 2021, ora 06:55
17599 citiri
Dezvăluiri explozive ale NASA: Extratereștrii ar fi putut vizita deja Pământul VIDEO
Dosarele X, filmul care a investigat fenomenul OZN FOTO: Timeout

Recent NASA a publicat noi documente confidențiale, în temeiul unei solicitări privind libertatea de informare, pe GovernmentAttic, referitoare la ”Fenomenele aeriene neidentificate. În raport, se spune că deși nu s-a descoperit încă nicio dovadă a vieții dincolo de Pământ, nu este exclusă posibilitatea ca extratereștrii să existe și să fi vizitat planeta noastră.

Documentul postat de NASA pe 13 decembrie 2021 conține numai puțin de 325 de pagini, iar în el se afirmă că Agenția spațială din Statele Unite are ”unul dintre obiectivele cheie ale sale, căutarea vieții extraterestre din univers”, conform The Sun.

Raportul anunță că NASA ”nu a descoperit semne de viață extraterestră, dar explorează Sistemul Solar și nu numai pentru a ne ajuta să răspundem la întrebări fundamentale, inclusiv dacă suntem singuri în univers”.

Agenția spațială din Statele Unite face un periplu al căutărilor sale prin spațiu. ”De la studierea apei de pe Marte, la sondarea promițătoare a ”lumilor oceanice”, cum ar fi Titan și Europa (Luni ale lui Saturn, respectiv Jupiter -n.a.), până la căutarea de semnături biologice în atmosferele planetelor din afara Sistemului nostru Solar, misiunile științifice ale noastre lucrează împreună cu scopul de a găsi semne inconfundabile ale vieții, dincolo de Pământ”.

Fenomen neobișnuit dezvăluit de un câștigător al Premiului Nobel: Timpul și spațiul pot fi modificate

Dezvăluirile NASA vin după ce Pentagonul a publicat un raport în iunie 2020, care detalia ceea ce știe guvernul Statelor Unite despre o serie de OZN-uri misterioase, care au fost observate în spațiile aeriene militare, în ultimele decenii.

Documentele publicate acum de NASA dovedește încă o dată că pe Pământ au fost observate numeroase obiecte zburătoare inexplicabile. ”Natura științei este de a înțelege mai bine necunoscutul.

Când aflăm despre fenomene aeriene neidentificate (cunoscute sub numele de OZN-uri), ele ne deschid ușa către noi întrebări științifice de explorat. Majoritatea aparițiilor UAP (unidentified aerial phenomena) are ca rezultat date foarte limitate, de obicei înregistrări video dintr-un singur unghi, care pot fi validate doar cu mărturiile martorilor oculari”, se arată în raportul NASA.

Documentul NASA privind fenomenele aeriene neidentificate, precum și cel al Pentagonului, reprezintă un moment de cotitură pentru guvernul din Statele Unite, după ce armata a deturnat ani de zile observații despre apariții OZN, nefăcându-le publice și clasificându-le drept ”Top secret”.

Un savant american anunță catastrofa globală: Începe extincția în masă pe Pământ

Spre exemplu, recent, un pilot american de avion, care zbura deasupra Oceanului Pacific la o altitudine de aproximativ 12.000 de metri, a rămas stupefiat când a văzut și a filmat o flotă de 12 OZN-uri misterioase, care se deplasa cu viteză, în apropiere, lucru care se poate vedea din videoclipul de mai jos.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#extraterestri NASA, #nasa extraterestri, #extraterestri, #extraterestri OZN, #OZN extraterestri, #OZN Pentagon , #fenomen
Comentarii
Poza GhiniPig
GhiniPig
rank 3
Albulescule, stai linistit ca n-a explodat nimic!
Poza Traiannn
Traiannn
rank 5
De ce exploziva ? Numai neajutoratii mintal pot crede ca suntem