Un britanic a avut o experienta in apropierea mortii: sustine ca si-a vazut viitorul VIDEO

Marti, 15 Iunie 2021, ora 01:22
8569 citiri
Un britanic a avut o experienta in apropierea mortii: sustine ca si-a vazut viitorul VIDEO
Experienta din apropierea mortii FOTO: Express

Psihologii cred ca viata care se arata in fata ochilor, ca un flash de lumina, intr-o experienta in apropierea mortii este rezultatul mintii, care arunca o privire asupra viitorului. Un britanic, care a cazut dintr-o cladire in adolescenta, sustine ca a vazut scene, care s-au petrecut in viata sa, dar peste multi ani.

Faimosul saxofonist din Marea Britanie, Tony Kofi a povestit cum un incident intamplat cu mult timp in urma, l-a facut sa priveasca atunci momente din viitor, potrivit Express.

Castigatorul a doua premii BBC Jazz a relatat experienta sa din apropierea mortii, cu lux de amanunte: "Cu ochii mintii am vazut multe, multe lucruri: copii pe care nu-i intalnisem inca, prieteni pe care nu i-am vazut niciodata, dar care acum sunt prietenii mei".

Acea experienta, cand a cazut de la etajul al treilea, l-a inspirat pe britanic sa ia instrumentul si sa invete sa cante la el, ceva ce nu i se mai intamplase niciodata.

"Lucrul care mi-a ramas in minte cu adevarat a fost sa cant la un instrument", a spus Kofi. Daca unii ar sustine ca viziunea a fost cea care l-a determinat pe barbat sa cante jazz, un expert considera ca nu este exclus ca acesta sa fi "aruncat o privire in viitor", in acea experienta din apropierea mortii.

Steve Taylor, profesor in psihologie la Universitatea Beckett din Leeds, sustine ca timpul exista intr-un sens spatial. "De la teoria relativitatii a lui Einstein, unii fizicieni au adoptat o viziune "spatiala" a timpului. Ei sustin ca noi traim intr-un "univers static" in care timpul este raspandit intr-o panorama in care trecutul, prezentul si viitorul coexista simultan".

Descoperire neobisnuita in centrul galaxiei noastre: Un obiect misterios gigantic

Psihologul s-a pronuntat asupra cazului lui Tony Kofi. "Dar ce s-a petrecut in viziunile sale despre viitorul sau? Chiar a intrezarit scene din viata sa viitoare? S-a vazut cantand la saxofon, deoarece viitorul sau de muzician fusese deja stabilit?".

Fara indoiala, experientele din apropierea mortii sunt niste episoade care sunt povestite de multe persoane, iar medicii si psihologii au confirmat existenta lor. Un studiu din anul 2017 realizat de catre cercetatorii de la Universitatea Virgina din Statele Unite au dezvaluit ca "experientele din apropierea mortii au fost amintite de persoanele care au trait asa ceva, cu mai multa claritate si detalii decat au fost situatiile reale sau imaginare", scrie Scientific American.

Barack Obama da un avertisment dur intregii planete: Omenirea ar putea sa dispara in 100 de ani

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Medicul Cătălin Cîrstoiu este, în acest moment, candidatul alianţei PSD+PNL la Primăria Capitalei, a declarat sămbătă, 20 aprilie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Luni, 22 aprilie,...
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că PSD a mai câştigat alegerile în trecut, dar Guvernul a fost format din partidele de pe locul "doi, trei şi un pic din cinci" şi...
#experienta moarte coma, #moarte clinica experiente, #moarte clinica revenire viata, #moarte clinica explicatie , #fenomen
Comentarii
Poza gheu
gheu
rank 5
Sper sa existe viata dupa moarte
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5