Dezvaluiri din dosarele secrete: SUA au construit farfurii zburatoare (Video)

Luni, 08 Octombrie 2012, ora 22:33
8625 citiri
Dezvaluiri din dosarele secrete: SUA au construit farfurii zburatoare (Video)
Foto: Daily Mail

Dezvaluiri uimitoare au fost facute recent de Arhivele Nationale americane, care au publicat informatii despre construirea unor farfurii zburatoare supersonice de catre SUA, in anii '50. Aeronava Air Force, asemanatoare unui OZN din filmele SF, a fost testata, existand fotografii si imagini ale misterioasei farfurii zburatoare.

Existenta extraterestrilor nu a fost dovedita oficial, dar presupusul mijloc de zbor al acestora a capatat contur in Statele Unite, in urma cu mai mult de jumatate de secol, potrivit Daily Mail.

Schite si diagrame detaliate au fost facute publice luna trecuta de Arhivele Nationale americane. Acestea au scos la iveala Proiectul 1794, care prevedea construirea unei farfurii zburatoare.

Intr-un memoriu din anul 1956 este recunsocut faptul ca aeronavele ar putea atinge viteze cuprinse intre Mach 3 si Mach 4 (Mach 1 este viteza sunetului, egala cu valoarea de 1225 km pe ora, in conditii standard - n.red.).

Inginerii care au lucrat la proiect au reusit sa duca la bun sfarsit primele faze ale prototipului. Daca proiectul ar fi avut succes pana la final, farfuria zburatoare ar fi atins viteze de peste 4.000 de kilometri pe ora.

Aceasta ar fi insemnat ca distanta dintre New York si Miami sa fie strabatuta doar in 24 de minute. Proiectul nu a fost tot timpul sortit esecului, iar cei implicati in realizarea lui au fost siguri ca se afla pe drumul cel bun.

Intr-un document din 1956, se arata ca proiectul construirii farfuriei zburatoare mergea chiar mai bine decat se anticipase. Cu toate acestea, proiectul a fost abandonat in anul 1960.

Continuarea dezvoltarii prototipului ar fi dus la cheltuieli estimate de peste 3 milioane de dolari, la acea vreme, sau in jur de 26,6 milioane de dolari in ziua de astazi. Incercarile au esuat, inainte de a se ajunge la altitudinea dorita de 3.000 de metri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#dosare secrete farfurii zburatoare, #proiect farfurii zburatoare SUA, #farfurii zburatoare Air Force , #OZN
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
E obligatoriu ca absolut tot ce are energie şi viteză, să aibă şi ma