De ce sa alegi un pat din fier forjat pentru dormitorul tau

Advertorial
Luni, 21 Septembrie 2020, ora 16:28
10232 citiri
De ce sa alegi un pat din fier forjat pentru dormitorul tau

Patul din fier forjat imbina stilul elegant cu cel modern si reprezinta, cu adevarat, o piesa de mobilier cu personalitate, care schimba complet design-ul unei incaperi.

Rame Pat recomanda paturile din fier forjat cu tapiterie pentru un plus de eleganta si rafinament in design-ul dormitorului. Este cea mai buna alegere din numeroase motive, de la cele ce tin de aspectul economic, pana la cele ce se refera la estetica. Mai mult decat atat, clientii se bucura astazi de o oferta generoasa in acest sens - de la paturi metalice in stilul clasic, la cele elegante, cu tapiterii rafinate in diverse nuante.

Alegerea celui mai bun pat este dificil de facut, avand in vedere multitudinea de modele din magazinele fizice si din cele online, calitatea asteptata si bugetul. Avand in vedere rezistenta sa pe termen lung si pastrarea calitatii intacte, preturile paturilor din fier forjat au un raport calitate-pret foarte bun.

Stilul unor rame pat din fier forjat este inconfundabil! 3 modele din care sa alegi

Stilul acestor rame pat din fier forjat nu se va demoda niciodata. Reprezinta acele obiecte de mobilier care desi clasice, se adapteaza oricarui trend. Mai mult decat atat, stilul lor se potriveste perfect oricarui model de mobilier - fie ca incaperea este decorata in stil minimalist, modern sau mediteranean.

Urmatoarele tipuri de paturi nu se vor demoda niciodata:

* paturi din fier forjat cu baldachin: cei mai romantici pot opta pentru unul dintre modelele de paturi din fier forjat cu baldachin. Un astfel de model se va incadra perfect intr-un dormitor decorat in stil mediteranean, care va da impresia proprietarilor ca se afla intr-o continua vacanta acasa. Este un obiect de decor boem care ofera posibilitatea proprietarilor de a fi creativi, putand opta pentru un material textil de decor in orice nuanta sau textura;

* paturi din fier forjat cu tapiterie: un alt model de rame de pat este cel cu tapiterie. Este un model mai elegant si mult mai confortabil. In magazine se gasesc o multime de astfel de modele, de la cele elegante, in stil vintage, pana la cele moderne, toate in diverse nuante. Paturile din fier forjat cu tapiterie se potrivesc perfect unui dormitor matrimonial, devenind elementul central din incapere. Chiar daca au un aspect pretentios, sunt usor de intretinut;

* paturi simple din fier forjat: tipurile simple de paturi de dormitor din fier sunt cele fara tapiterie si fara alte aplicatii din lemn. Sunt cele regasite in ofertele comerciantilor la cele mai mici preturi, dar cu toate astea, au un aspect sofisticat.

In functie de restul decorului din dormitor, un pat metalic simplu se va incadra perfect oricarui stil. Avand in vedere aspectul minimalist, ramane la latitudinea proprietarului cat de creativ va fi in accesorizarea sa. In principiu, stilul acestui pat este dat de culoarea sa. Spre exemplu, un pat cu rame metalice albe sau negre va oferi o nota fresh dormitorului, in timp ce unul cu accente aurii va avea un aspect vintage, sofisticat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#paturi moderne, #fier forjat, #stil, #dormitor stiluri decorative , #stiri magazin