Cum iti poti face singur un aspirator dintr-o sticla din plastic

Autor: PLAYTECH
Sambata, 25 Noiembrie 2017, ora 10:57 7951 citiri
Foto: Captura YouTube

Internetul este plin de clipuri "cum sa", iar unele dintre ele sunt mai utile decat altele. Noi am gasit un unul care arata cat de usor iti poti face singur un aspirator de mici dimensiuni, pe care il poti folosi in casa sau in masina.

Aspiratoarele nu mai costa chiar o avere, dar ce rost are sa dai cateva sute de lei cand iti poti face unul singur.

Principiile de functionare ale unui aspirator sunt foarte simple. Ai nevoie de un motor care sa creeze presiune negativa intr-o camera si de un furtun pe care sa il indrepti catre zonele care te intereseaza.

Pentru proiectul din clipul de aici, vei avea nevoie de o sticla din plastic, o conserva metalica, un motoras si cateva materiale pe care le ai, cel mai probabil, prin casa.

In clip, realizatorul proiectului foloseste un tub de spray, dar pentru a va asigura ca nu exista riscul de explozie (acestea ar putea fi in continuare sub presiune), cel mai bine folositi o doza de suc pentru a va construi elicea.

Tot procesul nu ar trebui sa dureze mai mult de 20 de minute, iar aspiratorul poate fi conectat la baterii sau la priza, in functie de puterea motorului folosit de voi.

Vezi AICI VIDEO tutorialul!

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News