Cum a ajuns un pusti de doar 9 ani cel mai bine platit star de pe YouTube. A castigat 29,5 milioane de dolari in ultimul an

Marti, 22 Decembrie 2020, ora 05:07
7610 citiri
Cum a ajuns un pusti de doar 9 ani cel mai bine platit star de pe YouTube. A castigat 29,5 milioane de dolari in ultimul an
Ryan Kaji / FOTO: Captura video

Ryan Kaji, un baiat american in varsta de 9 ani, s-a clasat pentru al treilea an consecutiv pe primul loc in topul Forbes dedicat celor mai bine platite staruri de pe YouTube, depasind alte personalitati ale acestei platforme video, precum Jimmy Donaldson (cunoscut si sub numele de Mr. Beast), David Dobrik, specialistul in machiaj Jeffree Star si o fetita de sase ani, Anastasia Radzinskaya, informeaza site-ul revistei americane People.

In perioada 1 iunie 2019 - 1 iunie 2020, Ryan Kaji a obtinut venituri de 29,5 milioane de dolari, iar videoclipurile lui, difuzate pe canalul sau Ryan's World, au totalizat 12,2 miliarde de vizualizari.

Pe locul al doilea s-a situat Jimmy Donaldson, un nou venit in universul platformei YouTube, care a obtinut venituri de 24 de milioane de dolari si un total de peste 3 miliarde de vizualizari.

Pe pozitia a treia s-a clasat Dude Perfect, un grup alcatuit din cinci frati - Coby Cotton, Cory Cotton, Garrett Hilbert, Cody Jones si Tyler Toney -, care distribuie videoclipuri ce ii arata in timp ce participa la activitati copilaresti, precum jocuri cu sabii laser si pistoale Nerf care trag cu bile din spuma. Grupul a obtinut venituri de aproape 23 de milioane de dolari si a totalizat 2,77 de miliarde de vizualizari.

Anastasia Radzinskaya a incasat venituri de 18,5 milioane de dolari, David Dobrik a obtinut 15,5 milioane de dolari, iar Jeffree Star - care a pierdut mai multe contracte de sponsorizare in urma disputei sale cu colegul lui din industria produselor de machiaj James Charles - a incasat venituri de 15 milioane de dolari.

De la debutul sau pe platforma YouTube in 2015, Ryan Kaji - al carui canal se numea in trecut Ryan Toys Review, pana la schimbarea denumirii sale oficiale in Ryan's World in octombrie 2019 - si-a extins brandul propriu pentru a promova mai multe categorii de produse, precum jucarii, articole vestimentare si chiar un serial pentru prescolari difuzat de Nickelodeon, intitulat "Ryan's Mystery Playdate".

Potrivit clasamentului intocmit de revista Forbes, cele mai multe dintre veniturile incasate de Ryan Kaji provin din "contracte de sponsorizare pentru mai mult de 5.000 de produse promovate pe canalul Ryan's World", ce includ figurine reprezentand eroi din filme de actiune, dispozitive de tip walkie-talkie si decoratiuni pentru dormitoare. Brandul sau a creat si masti sanitare in timpul pandemiei de coronavirus.

Canalul lui Ryan Kaji, care are deja 41,7 milioane de abonati (aproape dublu decat cei 23 de milioane de abonati ai sai din 2019), difuzeaza videoclipuri care il prezinta pe baiatul nascut in statul american Texas in timp ce desface cutii de jucarii, realizeaza experimente de tip DIY (Do It Yourself), testeaza jocuri video si ii invata pe tinerii internauti cum sa execute o serie de activitati precum spalatul pe dinti.

El distribuie pe canalul sau de pe YouTube si videoclipuri educationale, in care vorbeste despre statele federale americane, capitalele acestora si modul in care se formeaza un tsunami.

Ce lovitura. Madalina Ghenea se iubeste cu un fotbalist din nationala Italiei, mai mic ca ea cu 12 ani. El valoreaza peste 40 de milioane euro

Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
Spotify crește prețul abonamentului Premium. Cât vor trebui să achite utilizatorii pentru a asculta muzică fără reclame
Spotify crește prețul abonamentului Premium. Cât vor trebui să achite utilizatorii pentru a asculta muzică fără reclame
Spotify se pregătește să implementeze o nouă creștere de preț a abonamentului său Premium, conform informațiilor apărute într-un raport recent. Aceasta va fi a doua majorare de preț în...
#Ryan Kaji, #YouTube, #Forbes, #venit, #incasari, #incasari record , #stiri magazin