Fosta sotie a lui Elton John cere ordin de interdictie

Vineri, 26 Iunie 2020, ora 13:03
7245 citiri
Fosta sotie a lui Elton John cere ordin de interdictie
Foto: Facebook/Elton John

Renate Blauel, fosta sotie a lui Elton John, a deschis o actiune legala impotriva artistului britanic si cere un ordin de interdictie, potrivit BBC.

Fosta insotitoare de zbor, Renate Blauel a inceput sa lucreze ca inginer de sunet la un studio de inregistrari din Londra, la inceputul anilor 1980, fiind creditata pe albume ca "Rio" al Duran Duran si "Hysteria" al The Human League.

Cei doi au fost casatoriti intre anii 1984 si 1988.

S-au cunoscut in 1983, cand el inregistra albumul "Two Low For Zero", iar anul urmator s-au casatorit in Australia.

"Este cel mai frumos tip pe care l-am cunoscut vreodata", spunea ea, imediat dupa casatorie,

Inca din 1976 Elton John declara pentru revista Rolling Stone ca este bisexual. Apoi, a revenit si a spus ca se simte "chiar confortabil sa fie homosexual".

Dupa divortul din 1988, Renate Blauel a stat departe de presa, iar Elton John s-a casatorit (in 2004) cu David Furnish, pe care l-a cunoscut la inceputul anilor 1990.

Muzicianul a vorbit de multe ori despre "vina uriasa si regretul" pentru durerea pe care i-a provocat-o sotiei sale.

Nu este clar motivul pentru care a fost deschisa actiunea legala, dar de obicei astfel de masuri au de-a face cu chestiuni de viata privata, ori cu interdictia de a publica materiale personale.

Avocatul lui Blauel a confirmat depunerea documentelor, dar precizeaza ca totusi clienta lui "spera sa rezolve problema in particular si amiabil".

Reprezentantii lui Elton John au refuzat sa comenteze.

Artistul a scris despre relatia cu Renate Blauel in autobiografia "Me", precum si pe Instagram -ultima oara, in 2017. In carte, Elton John spune ca a vorbit foarte putin cu Blauel dupa separarea lor, insa a invitat-o sa ii cunoasca copiii.

"Am vrut ca ea sa fie parte din vietile noastre si noi, parte din a ei, intr-un fel. Dar a refuzat si nu am fortat. Trebuie sa respect ce simte", spunea muzicianul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine e ”ispita” cu care s-a afișat milionarul Arpad Paszkany, la puțin timp după divorț. Diferența de vârstă dintre cei doi FOTO
Cine e ”ispita” cu care s-a afișat milionarul Arpad Paszkany, la puțin timp după divorț. Diferența de vârstă dintre cei doi FOTO
Milionarul Arpad Paszkany (52 de ani), fost patron la echipa de fotbal CFR Cluj, este într-o nouă relație, după ce a divorțat de femeia cu 20 de ani mai tânără cu care s-a căsătorit în...
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
#Elton John, #sotie, #divort, #homosexual, #bisexual, #interdictie , #stiri magazin
Comentarii
S
Stan
rank 1
Traiasca LGTB! Biata femeie cred ca a avut parte...