Americanii au închiriat fosta cabană de vânătoare a lui Nicolae Ceauşescu de la Bâlea Lac. Fac aici un film cu actori celebri

Miercuri, 17 Noiembrie 2021, ora 13:16 5637 citiri
Cabana Bâlea Lac FOTO Facebook

Scene din filmul „Legenda lui Ochi”, care îi are în distribuţie pe Willem Defoe și Emily Watson, au fost filmate la Bâlea Lac. Echipa româno-americană a transformat fosta cabană de vânătoare a lui Nicolae Ceauşescu în platou de filmare.

„Suntem încântaţi şi onoraţi că frumuseţea Munţilor Făgăraş, în special frumuseţea zonei Bâlea Lac, va fi admirată în curând de cinefili din toată lumea, iar o parte din ei, cu siguranţă, vor dori să vină la faţa locului”, au transmis reprezentanţii Consiliului Judeţean Sibiu.

Proprietarii Cabanei Bâlea Lac şi ai telecabinei din zonă, familia Klingeis, s-au fotografiat cu celebrii actori Willem Dafoe şi Emily Watson.

Actorul american Willem Dafoe are patru nominalizări la Premiul Oscar şi trei la Globul de Aur, în cariera sa până în prezent având în total 110 nominalizări şi 79 de premii.

„Echipa mixtă româno-americană, la turnarea unor scene din filmul «Legenda lui Ochi», cu Willem Defoe şi alţi actori americani. Scena în care sunt folosite oile noastre, autohtone”, a scris, pe Facebook, alături de imagini de pe platul de filmare, Marius Constantin Olaru, managerul Bâlea Turism, care administrează fosta cabană de vânătoare a dictatorului Nicolae Ceauşescu.

"Legenda lui Ochi" urmăreşte povestea unei tinere (Zengel) care fuge de acasă şi învaţă să comunice cu o specie de animale evazivă cunoscută sub numele de Ochi. Filmul produs de studioul A24 va include o partitură originală a compozitorului şi fondatorului Dirty Projectors, Dave Longstreth, colaborator frecvent al studioului de animaţie şi film al Saxon Enciclopedia Pictura, potrivit paginii de Facebook Willem Dafoe's Act.

La Cabana Bâlea Lac a mai poposit în trecut şi celebrul Jean-Claude Van Damme.

Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, salută prezenţa actorilor la Bâlea Lac.

"O dată în plus locaţiile superbe din judeţul Sibiu ne reamintesc cât de impresionantă este natura şi că nimeni nu poate rămâne indiferent în faţa unor asemenea frumuseţi", a declarat, pentru AGERPRES, Daniela Cîmpean.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News