Bicicleta electrica, noul mod prin care faci miscare

Advertorial
Luni, 25 Martie 2019, ora 13:17
9938 citiri
Bicicleta electrica, noul mod prin care faci miscare

Ai la dispozitie posibilitati nenumarate sa faci miscare, mai ales in perioada premergatoare verii, atunci cand zilele sunt lungi, dar inca nu incomod de calduroase. Poti face miscare chiar daca ai o viata agitata, ocupata. Dar stii cum sa ii faci loc sportului in viata ta?

Hai sa vedem intai care este situatia cu miscarea in tara noastra. Ce inteleg romanii, mai ales cei din mediul urban prin sport si cum il practica? Potrivit mai multor studii, in ultimii ani circa 72% dintre romani folosesc bicicleta doar ca mijloc de transport, nu si cu scopul de a face miscare. Dintre cei care, totusi aleg sa nu fie sedentari, 55% o folosesc zilnic sau merg pe jos.

Mersul pe bicicleta este o activitate aerobica ce pune in miscare intreg corpul si implica inima, plamanii si vasele de sange. O persoana care pedaleaza cu o viteza constanta de 25 km/h arde pana la 850 calorii pe ora. Dar cum pot integra bicicleta in programul lor romanii care traiesc intr-un oras aglomerat, au un serviciu si o viata sociala si hobby-uri?

Solutia la indemana: Bicicleta electrica

Bicicleta electrica este un device care iti permite sa pedalezi pentru o bucata din drum, apoi functionand pe baza bateriei.

Am cercetat piata si am descoperit bicicletele electrice MonkeyBoard, care parca au fost gandite pentru cei din mediul urban. Din punct de vedere tehnic, bicicletele DAT EV inseamna:

- Viteza maxima de 25km/h, conform normelor Uniunii Europene;

- Sustenabilitate pe baterie de pana la 60 km (distanta Pipera - Berceni, doua dintre cele mai indepartate puncte ale Capitalei, este de 17 km);

- Emisii de gaze 0;

- Posibilitatea de a-ti incarca telefonul - o baterie poate sustine pana la 20 de incarcari;

- Posibilitate de pliere;

- Baterie reincarcabila pe durata pedalarii.

Cum este utila o bicicleta electrica

Mersul pe bicicleta este cu adevarat util atunci cand face parte din rutina zilnica a practicantilor si este integrata in viata lor ca mod principal sau, cel mult, secundar de a face miscare.

Bicicleta electrica adapteaza si completeaza posibilitatile oferite de corespondenta ei clasica. Iata de ce din ce in ce mai multi tineri o achizitioneaza si, apoi, folosesc prin oras.

1. Este un mod de transport echilibrat. Problema clasica a pedalatului pe bicicleta manuala este ca efortul duce la transpiratie si un aspect neingrijit, atunci cand ajungi la lucru. Cu o bicicleta electrica poti comuta pe modul bateriei si astfel, tii sub control oboseala si efectele ei.

2. Ajustezi inaltimea ghidonului si a seii. O pozitie corecta si confortabila este esentiala, atunci cand mergi pe bicicleta. Asa ca ai nevoie de una care iti permite sa o ajustezi in intregime - cea electrica.

3. O poti lua cu tine fara sa devina incomoda. Bicicleta electrica pliabila incape in orice portbagaj. Daca vrei sa te plimbi in parc, fara sa obosesti pana cand ajungi la destinatie, ai la dispozitie posibilitatea de a o transporta in masina.

4. Este usor de depozitat. Acasa incape in orice debara, indiferent de dimensiunile ei.

5. Iti protejeaza sanatatea. Pentru ca nu mai transpiri in exces atunci cand vremea este indoielnica, previi aparitia afectiunilor specifice.

Fii pe val cu bicicleta electrica!

Bicicleta electrica este modul prin care imbini utilul cu placutul, atunci cand mergi la birou. Duci plimbarile la un alt nivel, daca incepi sa pedalezi de la intrarea in parc si nu de acasa. Lasi loc distractiei cand mergi in club si nu depinzi de nimeni pe drumul de intoarcere.

Bicicletele electrice te ajuta sa faci fix cata miscare vrei, sustinandu-te daca obosesti. Important la miscare nu este sa o faci cand ai timp, ci sa o integrezi in timpul tau. Iar bicicletele electrice DAT EV comercializate de MonkeyBoard au atatea optiuni care iti permit sa le folosesti cu orice ocazie!

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#bicicleta electrica , #inventii