Bicicleta de 7 persoane (Video)

Marti, 21 Iunie 2016, ora 21:20 4389 citiri
Foto: Captura video YouTube/ Conference Bike

La ce ar servi o bicicleta la care sa pedaleze 7 persoane? Un astfel de mijloc de locomotie e ideal in campusuri, dar si team-buindinguri, Google folosind un astfel de vehicul in iesirile pe care le organizeaza pentru angajatii companiei.

Conference Bike e, de fapt, o modalitate amuzanta de a aduce oamenii impreuna, dandu-le o activitate comuna, dupa cum arata Business Insider.

O singura persoana din cele 7 are carma, celelalte, asezatein cerc, doar pedaland (unele dintre ele chiar cu spatele). Nici nu e nevoie ca toti ocupantii bicicletei sa pedaleze deodata. Trebuie doar sa se bucure de momentele petrecute impreuna.

Pana acum s-au vandut 300 de astfel de biciclete in 18 tari, iar in Dublin sau Florida sunt folosite chiar de catre nevazatori (condusi de o persoana care nu are deficiente de vedere).

Si in campusul Google din California angajatii beneficiaza de asa ceva, iar atunci cand pleaca in team-building e distractia principala.

Cat despre pret, acesta este de 12.750 de dolari. La cerere, se pot realiza si modele pentru cinci persoane, pretul coborand, in acest caz, la 9.000 de dolari.

Citeste si Cea mai usoara bicicleta din lume, construita de doi romani in Londra.

A.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News