Barack Obama a vorbit deschis despre existenta OZN-urilor: "Este adevarat, dar eu nu pot explica"

Miercuri, 02 Iunie 2021, ora 22:15
54377 citiri
Barack Obama a vorbit deschis despre existenta OZN-urilor: "Este adevarat, dar eu nu pot explica"
Barack Obama vorbeste despre OZN-uri FOTO: I95 rock

In cadrul poscast-ului The Ezra Klein Show al publicatiei New York Times, fostul presedinte al Statelor Unite, Barack Obama, a vorbit fara nicio retinere despre OZN-urile prezentate de catre Pentagon recent. El a declarat ca "in mod absolut, vreau sa stiu ce sunt obiectele zburatoare neidentificate" din videcolipurile lansate de Departamentul Apararii al SUA.

Iar daca existenta extraterestrilor este confirmata, atunci Obama a spus ca este posibil ca "Statele Unite sa cheltuiasca mai multi bani pe sisteme de arme pentru a ne apara" de acestia, potrivit Daily Mail.

In luna iunie, se asteapta un raport al directorului Agentiei Nationale de Informatii a SUA, cu privire la fisierele secrete ale guvernului american, referitoare la OZN-urile, care au fost dezvaluite de Pentagon.

In intervoiul acordat la Ezra Klein Show, Barack Oabama si-a spus parerea despre civilizatiile extraterestre si despre impactul acestora asupra Pamantului. "Asadar, eu sper ca aceasta cunoastere a existentei unor extraterestri, va consolida sentimentul oamenilor, ca ceea ce avem in comun este mai putin important.

Dar, fara indoiala, atunci ar exista argumente imediate despre asta si noi va trebui sa cheltuim mai multi bani pe sisteme de arme, pentru a ne apara", a spus cel de-al 44-lea presedinte al Statelor Unite.

Faimosul fizician Michio Kaku uimeste lumea: Am creat "ecuatia lui Dumnezeu", lucrarea neterminata a lui Einstein

Si Obama si-a exprimat punctul de vedere despre ce poate urma, in cazul existentei extraterestrilor. "Vor aparea noi religii. Si cine stie ce fel de argumente vor fi. Suntem buni de a crea motive, pentru ceilalti".

Barack Obama a vizionat recent imaginile cu OZN-urile puse la dispozitia publicului de Pentagon. "Ceea ce este adevarat...este ca exista imagini si inregistrari ale unor obiecte care zboara pe cer, dar nu stim ce sunt. Nu putem explica cum s-au miscat OZN-urile, traiectoria lor", a spus fostul presedinte, in cadrul interviului.

China il avertizeaza pe Joe Biden, legat de ancheta CIA privind laboratorul de la Wuhan: America se va confrunta cu "Waterloo"

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Discuții cruciale între miniștrii Apărării din SUA și China. A fost primul dialog la acest nivel după un an și jumătate
Discuții cruciale între miniștrii Apărării din SUA și China. A fost primul dialog la acest nivel după un an și jumătate
Miniştrii apărării din SUA, Lloyd Austin, şi omologul chinez, Dong Jun, au purtat marţi, 16 aprilie, o convorbire în format de videoconferinţă. A fost prima după aproape un an şi...
Șeful Pentagonului și-a sunat omologii din Orientul Mijlociu și Europa. Ce mesaj categoric a transmis
Șeful Pentagonului și-a sunat omologii din Orientul Mijlociu și Europa. Ce mesaj categoric a transmis
Secretarul american al apărării, Lloyd Austin, a avut luni convorbiri telefonice cu omologii săi din Orientul Mijlociu şi Europa, exprimându-şi sprijinul pentru Israel după atacurile...
#obiecte zburatoare neidentificate, #OZN, #extraterestri, #Barack Obama, #Barack Obama SUA, #Pentagon , #fenomen