4 carti care te ajuta sa intelegi de ce astrologia reprezinta mai mult decat zodiile

Advertorial
Vineri, 18 Septembrie 2020, ora 13:42
10505 citiri
4 carti care te ajuta sa intelegi de ce astrologia reprezinta mai mult decat zodiile

Astrologia nu inseamna doar interpretarea zodiilor, ci este mai mult de atat. Acest lucru poate fi verificat chiar din scrierile specialistilor care si-au dedicat viata astrelor, studiind intens in acest sens si impartasind cu oamenii cunostintele lor.

Meseria de astrolog nu inseamna doar lansarea unui horoscop zilnic, saptamanal sau lunar. Un astrolog poate studia miscarile planetelor din mai multe puncte de vedere, printre care cele mai importante sunt: personal si general.

Personal, astrologul studiaza miscarile planetelor si a altor corpuri ceresti din momentul nasterii unei anumite persoane. In acest fel, se realizeaza o harta luand in considerare data si ora nasterii, marcand pozitiile astrelor din acel moment: soarele, planetele, luna.

La modul general este studiata o anumita zodie si nu persoana, analiza fiind potrivita intr-o oarecare masura fiecarui nativ in parte.

Astrologia pe intelesul tuturor - cele mai bune carti din domeniu

Conform OnlineKartenlegen.org, exista pe piata publicatii care au revolutionat insemnatatea astrologiei. Acestea, conexe cartilor lui Lenormand, au aprofundat studiul astrologiei si au adus oamenilor lumina privind aceasta arta. Astrologia este cu adevarat o arta si nu o stiinta exacta - rezultatele depinzand foarte mult de modalitatea de interpretare a analizelor efectuate.

1. Astrologia de la Cer la Pamant - Valeriu Panoiu

Una dintre cartile care explica tainele astrologiei este scrisa de catre unul dintre cei mai cunoscuti astrologi romani, Valeriu Panoiu. Aceasta carte nu trateaza doar subiectul astrologiei, ci este mai degraba o carte de dezvoltare personala. In afara de subiectul dezbatut privind astrele, autorul il invata pe cititor despre cum sa isi creeze propria harta natala. De aceea, el reuseste sa atinga subiecte de dezvoltare personala - prin aceasta harta, cititorul va reusi sa cunoasca si sa isi inteleaga in profunzime rolul pe Pamant.

2. Praf de stele - Valeriu Panoiu

Tot o carte a celebrului astrolog roman Valeriu Panoiu este "Praf de stele", care trateaza istoria astrologia in stilul propriu al autorului. Acesta a facut din cariera sa de astrolog un scop spre a demonstra oamenilor ca fiecare are un rol pe Pamant pe care il poate afla doar prin cunoastere de sine si prin cunoasterea celorlalti. El si-a propus ca fiecare sa reuseasca sa isi acceseze cea mai inalta energie cu putinta, "purtatoare de Lumina si Iubire Divina".

3. Mesajul ascuns al astrelor - Max Heindel, Augusta Heindel

Cei doi autori analizeaza in cartea lor, "Mesajul ascuns al astrelor", aspecte profunde privind astrologia si vechile simboluri. In urma studiilor asupra astrelor si a experientei din domeniu, autorii impartasesc cu cititorii aspectele mai putin cunoscute de catre acestia, cum ar fi latura spirituala a zodiilor.

4. Grimoire 2020 - Doru Gica

Terapie prin astrologie? Autorul Doru Gica demonstreaza prin cartea sa, "Grimoire 2020" ca este posibil, fiind de parere ca astrele au puterea de a influenta vulnerabilitatile oamenilor si cat de puternici sau cat de slabi sunt ei. El explica, pe intelesul tuturor, analiza numerologica a fiecarei luni din anul 2020. De asemenea, tot potrivite pentru fiecare luna a anului, autorul reda trei tehnici de autoterapie pentru cititori, pe care le pot studia alaturi de ceaiurile si tincturile medicinale pe care le recomanda acesta.

Înghesuială electorală la inaugurarea șantierului Spitalului Regional al Olteniei. Lia Olguța Vasilescu a venit cu o bordură VIDEO
Înghesuială electorală la inaugurarea șantierului Spitalului Regional al Olteniei. Lia Olguța Vasilescu a venit cu o bordură VIDEO
Lucrările la noul Spital Regional al Olteniei au început vineri, 26 aprilie, cu ceremonia ”primei lopeți” la care au participat mai mulți politicieni aflați în febra campaniei electorale....
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
Social-democraţii consideră că, după trimiterea în judecată a inculpatei Clotilde Armand, candidatul pentru Primăria Generală Nicuşor Dan are obligaţia morală să îşi clarifice...
#astrologie, #carti astrologie, #astre , #stiri magazin